Gemeente Geldrop-Mierlo


Belastingen

Essent netwerk vernieuwt gasaansluitleidingen in de akert

Essent netwerk beheert en onderhoudt het gasnet in onze gemeente. Zij start vanaf maandag
19 maart met het vervangen of vernieuwen van de huisaansluitingen. Dit project loopt meerdere jaren. Elk jaar worden een of meerdere wijken aangepakt.

In 2007 neemt Essent de huisaansluitingen in het grootste deel van de wijk de Akert onder handen. Het gaat om de gasaansluitingen van alle woningen in de volgende straten:

Akert Kriekenlaar
Berkenhof Mispelaar
Beukelaar Notelaar
Eikelaar Olmenhof
Hazelaar Perelaar
Houterbrugweg Plantaanhof Kerselaar Rozelaar

WERKZAAMHEDEN
De aansluitleiding wordt van de openbare weg tot in de meterkast vervangen. Waar nodig vervangt Essent ook de gasmeteropstelling in de meterkast. Essent moet dus in elk pand binnen zijn. In veel gevallen is graafwerk in de tuin of de oprit nodig. U krijgt voor het begin van de werkzaamheden schriftelijk informatie over het moment van uitvoering. Een aannemer maakt bovendien een afspraak met u.

PLANNING VAN DE WERKZAAMHEDEN De werkzaamheden starten eind maart en zijn medio juli afgerond. Eventueel worden de werkzaamheden afgerond na de zomervakantie.

INFORMATIE
Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer Hans Sluyter, projectleider van Essent Netwerk. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer (06) 506 303 23.