Gemeente Etten-Leur

Agenda commissie RO op 19 maart

Commissievergadering Ruimtelijke Ontwikkeling op 19 maart

De voorzitter van de commissie Ruimtelijke Ontwikkeling maakt bekend dat er op maandag 19 maart aanstaande 's avonds om 19.00 uur in de raadzaal een openbare commissievergadering wordt gehouden. Tijdens deze vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde:
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over hergebruik van het pand Grauwe Polder 50 als bouwmarkt en starten van een vrijstellingsprocedure ex artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ontwikkeling voor het pand Grauwe Polder 50.
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over vaststelling van de kaders voor het perceel gelegen tussen Zundertseweg 18 en 22 en starten van een vrijstellingsprocedure ex artikel 19 lid 1 van Wet op de Ruimtelijke Ontwikkeling voor herinvulling van Zundertseweg 18-22.

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad om de concept-woonvisie vrij te geven voor de inspraak.
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de beslissing op het bezwaar tegen het voorbereidingsbesluit voor het gebied Trompetlaan, Hobodreef, Prealle en Vedelring.

Indien u gebruik wilt maken van het spreekrecht aangaande de geagendeerde onderwerpen, dan dient u voor 19 maart 2007, 12.00 uur contact op te nemen met de raadsgriffier, de heer W.C.M. Voeten, tel. (076) 5024434 of e-mailadres Wim.Voeten@Etten-Leur.nl. U dient de volgende gegevens te melden: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en het agendapunt waarop u wilt inspreken. De agenda inclusief voorstellen en conceptbesluiten kan door alle belangstellenden vanaf maandag 12 maart worden ingezien in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4 en in het informatiecentrum van het stadskantoor, Roosendaalseweg 4.

De volledige agenda van de commissievergadering is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite (www.etten-leur.nl) > Bestuur & beleid > Commissies > Ruimtelijke Ontwikkeling > 2007 > 19 maart Week in...week uit
Klik & Bestel
Verordeningen
WOZ-portaal

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl