Gemeente Arnhem

Afsluiting stukje Eusebiusbuitensingel (09-03-07) Van maandag 19 maart tot en met vrijdag 23 maart is de Eusebiusbuitensingel, tussen de Westervoortsedijk en de Boulevard Heuvelink, van 06 tot 18 uur afgesloten voor autoverkeer en openbaar vervoer. Na 18 uur is de situatie weer normaal.

Fietsers krijgen voorrang
Om het fietspad aan de ooskant van de John Frostbrug aan te sluiten op de fietsroute richting Westervoort via de Rietgrachtstraat zal in week 12 overdag een stukje van de Eusebiusbuitensingel moeten worden afgesloten. Garages van de hulpdiensten, het Stadskantoor en de GGD blijven ook overdag met de auto bereikbaar. Het verkeer wordt met borden omgeleid. Zodra het fietspad aangesloten is hebben fietsers bij het oversteken van de Eusebiusbuitensingel voorrang.

Route buslijn 20 aangepast
Van maandag tot en met vrijdag 23 maart rijdt bus 20 van Connexxion via een aangepaste route.
Richting Zuid: halte Stadskantoor op de Eusebiusbuitensingel vervalt Richting Noord: haltes Stadskantoor, Eusebiusplein en Broerenstraat vervallen. De bus rijdt vanaf de John Frostbrug via het Stadhuis/Marktplein richting Station. Er is een vervangende halte vlak voor het Duivelshuis, bij het Stadhuis.