Kinderhulp ontvangt een cheque

19.03.2007 / 12:28 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Nationaal fonds kinderhulp

Nationaal fonds kinderhulp

Op 16 maart 2007 heeft de Nationale Hypotheek Garantie aan het Nationaal Fonds Kinderhulp een waardecheque uitgereikt ter waarde van 3.250,00 . Dit naar aanleiding van de Kerstactie van december 2006.
De relaties van de Nationale Hypotheek Garantie konden tijdens deze actie een keuze maken tussen twee goede doelen. Het merendeel van de relaties heeft gekozen voor het Nationaal Fonds Kinderhulp, wat resulteerde in een bedrag van 3.250,00. De waardecheque werd overhandigd door de algemeen directeur van de Nationale Hypotheek Garantie, de heer Karel J.R. Schiffer. Met de donatie aan het Nationaal Fonds Kinderhulp hebben kinderen uit diverse tehuizen en uit diverse gezinnen een leuk cadeau mogen ontvangen van de Nationale Hypotheek Garantie, waaronder diverse sportbijdragen, dans- en muziekles, dagjes uit voor de leefgroep, een gezinsabonnement voor een dierentuin en een aantal kinderen konden hum kamer nu leuk aankleden.

Het Nationaal Fonds Kinderhulp zet zich al bijna 50 jaar in om kinderen die te maken krijgen met jeugdzorg een beetje gewoon geluk te bezorgen. Kinderhulp honoreert aanvragen voor financiële ondersteuning, afkomstig van allerlei instellingen voor jeugdzorg. Het gaat om direct kindgerichte zaken zoals een weekje kamperen in de zomer, een fiets, het lidmaatschap van een sportclub of cadeautjes op feestdagen. Het Nationaal Fonds Kinderhulp is geheel afhankelijk van giften en donaties.