Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

maandag 19 maart 2007

Pitstop kiest voor Brandvast.

Als specialist in outdoor communicatie verzorgt Brandvast de communicatie van Pitstop. Ook de huisstijl, waaronder het opvallende logo, is van de hand van het ontwerpbureau.

Keuze voor een ontwerpbureau
Omdat communicatie met de omliggende infrastructuur een grote rol speelt, koos de directie van Pitstop ervoor om een ontwerpbureau in te schakelen wat hierin is gespecialiseerd. Brandvast adviseert Pitstop hoe te communiceren naar haar bezoekers en passanten, waarbij de beleving van het concept een belangrijke rol speelt. De huisstijl van Pitstop is niet alleen terug te vinden op het drukwerk, maar siert tevens de gevels van het Pitstopcomplex.

Inhoud stijl
Het logo is een verwijzing naar de pitboxen op racecircuits. De kleur rood is ontleend aan de 'curbstones' op een circuit en geeft het logo kracht en herkenbaarheid. Om de verschillende facetten van Pitstop te benadrukken zijn pictogrammen als onderdeel aan de stijl toegevoegd. Elke uitbater in het complex heeft één of meerdere iconen zichtbaar op zijn gevel, zodat zijn activiteiten direct duidelijk zijn. Om Pitstop ook op grotere afstand zichtbaar te maken wordt binnenkort een door Brandvast ontworpen attentiemast geplaatst.

Brandvast
Brandvast is een Amsterdams ontwerpbureau, gespecialiseerd in communicatie in de openbare ruimte. De kracht van Brandvast ligt in het vertalen van kernwaarden naar krachtige en herkenbare symbolen. Brandvast adviseert, ontwerpt en realiseert identity statues, landmarks, bewegwijzering, reclameobjecten, branding van vastgoed, huisstijlen en nieuwe concepten.

Pitstop
Pitstop Amsterdam, gevestigd aan de Sierenborch, concentreert automotive bedrijven op één goed bereikbare locatie. Automobilisten en motorrijders kunnen bij Pitstop terecht voor bijvoorbeeld onderdelen, accessoires of een was-/tankbeurt.

bijlagen (beeldmateriaal):
§ Pitstop-1.jpg
§ Pitstop-2.jpg
§ Pitstop-3.jpg

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anouk van Deursen via bovenstaand adres.

Brandvast b.v.
Cruquiusweg 111-L
1019 AG Amsterdam
T 020 462 49 49
F 020 462 49 40
www.brandvast.nl
info@brandvast.nl