Ingezonden persbericht


TOM PARDUN GEKOZEN TOT BESTUURSVOORZITTER

WESTERN DIGITAL

Opvolger van Matt Massengill

Amsterdam, 19 maart 2007 - Tom Pardun is gekozen tot bestuursvoorzitter van Western Digital Corp. (NYSE: WDC). Hij volgt per 1 april 2007 in deze functie Matt Massengill op. Massengill (45) is onlangs uit dienst getreden bij Western Digital, maar blijft lid van de raad van bestuur. Pardun (63) was in 1993 al gekozen tot directeur van het bedrijf. Bovendien was hij van 2000 tot 2001 bestuursvoorzitter van Western Digital.

Pardun was tot juli 2000 directeur van MediaOne International, Asia-Pacific (voorheen U S WEST Asia-Pacific). Eerder werkte hij als directeur en CEO van U S WEST Multimedia Communications, een dochteronderneming van U S WEST. Daarvóór bekleedde hij verschillende functies bij U S WEST Communications, Sprint en IBM. Hij was voorheen ook lid van de raad van bestuur van CalAmp Corp., Megapath, Inc. en Occam Networks.

Matt Massengill was CEO van Western Digital van 2000 tot 2005. Hij was sinds 1985 aan het bedrijf verbonden en werd in 2001 gekozen tot bestuursvoorzitter. Momenteel zit Massengill ook in de raad van bestuur van ViewSonic Corp. en MicroSemi Corp., en van verschillende non-profitorganisaties, zoals Orange County Technology Action Network, South Coast Repertory en THINK Together.

Digitaal beeldmateriaal van Tom Pardun is te vinden op: www.lvtpr.com/imagegallery.

Over WD

Western Digital, een van de marktleiders en eerste spelers in de storagemarkt, biedt producten en diensten voor mensen en organisaties die digitale informatie verzamelen, beheren en toepassen. Western Digital produceert kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare hard drives met een hoge beschikbaarheid, die data snel beschikbaar maken en goed beschermd houden. Het bedrijf benut zijn storage-expertise voor de productie van externe, draagbare en gedeelde opslagproducten. Western Digital is opgericht in 1970. De storageproducten worden geleverd aan systeemproducenten en geselecteerde resellers onder de merknamen Western Digital en WD.