Ingezonden persbericht


Inter Access benoemt Dick Zijlstra tot directeur SAP Solutions

Hilversum, 19 maart 2007 - ICT-dienstverlener Inter Access heeft Dick Zijlstra benoemd tot directeur SAP Solutions. In zijn nieuwe functie geeft Zijlstra leiding aan het SAP Unit Team. Hierbij is hij eindverantwoordelijk voor het implementeren, optimaliseren en beheren van SAP-oplossingen bij klanten van Inter Access.

Voordat Zijlstra bij Inter Access in dienst trad, werkte hij ruim acht jaar bij LogicaCMG, waar hij verschillende functies bekleedde. Tot voor kort droeg hij daar als adjunct-directeur de commerciële eindverantwoordelijkheid voor de ERP-dienstverlening en de ERP-activiteiten van het bedrijf in de publieke sector. Eerder was Zijlstra als adjunct-directeur SAP Sales en Delivery Management verantwoordelijk voor omvangrijke SAP-projecten in de regio oost Nederland. Daarvóór gaf hij als Managing Director leiding aan de SAP HR-vestiging met ongeveer honderd medewerkers en leidde hij het Oracle eBusiness-team van LogicaCMG. Voor zijn start bij LogicaCMG was Dick Zijlstra bij Baan drie jaar verantwoordelijk voor de verkoop en levering van de Baan ERP-producten aan de elektriciteits- en waterbedrijven in Nederland.

"Inter Access heeft een naam hoog te houden als het gaat om SAP-dienstverlening. Onze jarenlange ervaring en eigenzinnige visie op de inzet van SAP-oplossingen vormen de basis voor succesvolle implementaties en innovatieve SOA-projecten", zegt Lex Tange, lid hoofddirectie Inter Access. "Net als Inter Access blinkt Dick Zijlstra uit in SAP-gerelateerde kennis en ervaring. Bovendien beschikt hij over omvangrijke managementervaring. Deze combinatie maakt hem de ideale persoon om onze SAP Unit naar een nog hoger niveau te tillen."

###

Over Inter Access
Inter Access is een zelfstandige Nederlandse ICT-dienstverlener met ruim 1.000 medewerkers onder contract, van wie bijna 800 in vaste dienst, en richt zich op organisaties van middelgrote omvang in de publieke sector, finance en handel en industrie. Vanuit de divisies Consulting & Technology, Outsourcing en Vertical Solutions bieden we onze klanten integrale ICT-oplossingen op basis van standaardcomponenten dan wel op basis van maatwerk, of door de inzet van mensen met hoogwaardige kennis en ervaring. Inter Access kiest bewust voor het toepassen van op standaarden gebaseerde technologie van de toonaangevende leveranciers IBM, Microsoft, Oracle, SAP en HP. Daardoor zijn krachtige partnerships gegroeid en ontvangt Inter Access jaar na jaar prestigieuze innovatieprijzen.



Ingezonden persbericht