Gemeente Beuningen


Kunstenaars gezocht voor de Kunstfietsroute 2007 Na het daverende succes in 2006 wil Stichting Perspectief samen met de vrijwilligers en kunstenaars een tweedaagse Kunstroute in de Gemeente Beuningen organiseren.

Het concept, "een leuke fietsroute uitzetten rondom Beuningen en haar kerkdorpen, waarbij onderweg regelmatig afgestapt kan worden om bij de kunstenaars buiten of thuis hun kunststukken te bewonderen", zal ook dit jaar weer als uitgangspunt dienen.

Bij kunstenaars denken we aan kunstschilders, beeldend kunstenaars en kunstzinnige mensen, zowel amateurs als professionals die iets van hun beroep/hobby willen laten zien. Het kan zowel bij u thuis zijn, als in uw studio, galerie, garage of tuin. De bedoeling is dat de kunstenaars zowel zaterdag 22 als zondag 23 september tussen 11.00-17.00 uur hun werk aan het publiek presenteren.

Voor dit project kunnen zich zowel amateurs als professionals opgeven. Het is juist leuk om een zo divers mogelijk aanbod te hebben. Aan de hand van de opgave zal geselecteerd worden op originaliteit, kunstzinnigheid, professionaliteit en het passen in de nog te plannen fietsroute. Er zal aandacht aan deze dag gegeven worden via de diverse lokale media en via brochures op tal van plaatsen.

GeĂŻnteresseerden kunnen zich opgeven voor 16 april via: perspectief@kunstroutebeuningen.nl of ine@kunstroutebeuningen.nl. Vermeld in uw mail uw voor- en achternaam en adres. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Perspectief, tel. 024-6750939 (ma-di- do tussen 9.00-12.00 uur).