Ingezonden persbericht


Persbericht

USR op CeBit in beurshal 25

USRobotics voegt vier smart switches toe aan Courier Business Productlijn

Gigabit en PoE Smart Switches aanvulling op netwerk- en opslagproducten

Duitsland, 19 maart 2007 - USRobotics, een onderneming van Platinum Equity, heeft zijn Courier Business Productlijn met vier Smart Switches uitgebreid . Dat werd op de computerbeurs Cebit 2007 te Hannover bekend gemaakt. De switches zijn verkrijgbaar met 16, 24, of 48 Gigabit-poorten en een 24 10/100 ports met Power over Ethernet (PoE) + 4 Gigabit poorten.

"Onze nieuwe Smart Switches zijn ideaal voor het midden- en kleinbedrijf," zei Frank Sugino, Senior Product Manager bij USRobotics. "Iedere switch combineert Gigabit-snelheid met beheersbaarheid en eenvoud, zonder de complexiteit van volledige managed switches. Ze maken onze altijd groeiende zakelijke Courier productlijn completer."

De simpele web-based configuratie biedt ondersteuning aan 802.1Q Tag en Poort gebaseerde VLAN, 802.1p QoS voor prioriteitswachtrijen, port mirroring en specifieke poortconfiguraties. De 16, 24 of 48 auto-sensing 10/100/1000 Ethernet ports, herkennen de snelheid van de aangesloten apparaten en stemmen hierop automatisch af. Auto-switching (Auto-MDI/MDIX) zorgt ervoor dat er geen cross-over kabels nodig zijn.Alle switches beschikken over Mini-GBIC poorten die netwerkuitbreiding mogelijk maken via optionele transceivers.

De vier nieuwe USRobotics smart switches betreffen:
* USR997716A 16-Port Gigabit Smart Switch

* USR997724A 24-Port Gigabit Smart Switch

* USR997748 48-Port Gigabit Smart Switch

De 16 en 24-Port switches ondersteunen jumbo frames tot 10KB; de 48-Port switch ondersteunt jumbo frames tot 9KB.

USR997624A 24-Port 10/100 PoE & 4-Port Gigabit Smart Switch De 24-Port 10/100 PoE switch voldoet aan de 802.3af standaard en biedt data connectiviteit en gelijkstroom aan Ethernet apparaten in moeilijk te bereiken omgevingen. Het ondersteunt variabele stroominstellingen tot 15.4W per port, met een totale stroomdistributie van 170W. Het beschikt tevens over vier gigabit-poorten voor extra high speed connectiviteit. Management features op de USR997624 ondersteunen PoE priority settings, zodat hoge prioriteit invoerapparaten als IP- telefoons en draadloze access points aanblijven staan in geval van onverwachts verlies van stroom. De PoE Smart Switch bevat ook stroom- en schakelingsbeveiliging.

De vier nieuwe smart switches van USRobotics zijn een aanvulling op de netwerproducten van de onderneming, waaronder het Professional Access Point (USR805453A), de USR8200 Firewall/VPN/NAS en het 4-Drive Serial ATA Network Attached Storage (USR8700) toestel.

Over USRobotics
USRobotics is een bedrijf van Platinum Equity. Het bedrijf is al dertig jaar toonaangevend op het gebied van internet- en netwerktoegang en biedt miljoenen mensen toegang tot het internet met behulp van krachtige, innovatieve producten. Het bedrijf bouwt zijn koploperspositie binnen deze sector snel verder uit door de nieuwste technologieën te vertalen naar betrouwbare, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige producten, waaronder snelle breedbandmodems, vaste en draadloze netwerkoplossingen en internetbeveiliging. USRobotics richt zich op de groeiende markten voor thuisgebruik, kantoren aan huis en het MKB. Het bedrijf legt zich erop toe mensen overal ter wereld in verbinding te houden met informatie, entertainment en uiteraard met elkaar. USRobotics is een private onderneming gevestigd in Chicago. Het hoofdkantoor voor het EMEA-gebied is in het Verenigd Koninkrijk. Meer informatie kunt u vinden op www.usr.com/nl

Media contact: Cees Steijger Pleon Jeronimus Wolf voor USRobotics T: +31 (0)344 677 300
E: cees.steijger@pleon.com