Kras je eigen Pac-Man speelautomaat


19.03.2007 / 14:29 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: De lotto

De lotto

Persbericht

Het bekende computerspel Pac-Man(r) is terug!
Kras je eigen Pac-Man(r) speelautomaat

Rijswijk 19 maart 2007

Vanaf deze week herintroduceert Krasloten het bekende spel Pac-Man(r). Naast twee hoofdprijzen van EUR 50.000 netto en vele andere geldprijzen, zijn er ook 25 originele Pac-Man(r) speelautomaten te winnen op een Kraslot. Ter introductie is het spel ook online te spelen op www.krasloten.nl. Voor de winnaars met de hoogste dagscore zijn er vele kleine Pac-Man(r) prijzen te winnen, zoals rugtassen, horloges en poloshirts.

Pac-Man(r) speel je door vanaf start de route te volgen van het Pac-Man(r) mannetje. Indien je route eindigt bij het vakje 'prijs', win je de prijs onder de kraslaag. Loop je tegen een spookje aan, dan eindigt het spel helaas. Het Kraslot is voor EUR 2 onder andere verkrijgbaar bij uw betere boekhandel, tabak & gemak winkel, benzinestations en supermarkten.

Goede Doelen
Krasloten is een merk van De Lotto. De opbrengsten van Krasloten en de andere merken van De Lotto (Lotto en Toto) komen ten gunste van Goede Doelen op het gebied van sport, cultuur, welzijn en volksgezondheid. In totaal droeg De Lotto in 2005 meer dan EUR 63 miljoen af aan deze Goede Doelen. Van dit bedrag gaat ruim EUR 45 miljoen naar NOC NSF. Naast de topsport profiteert zo ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Na de overheid is De Lotto al 47 jaar de grootste structurele financier van de Nederlandse sportwereld.


---

Noot voor de redactie,