Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Man aangehouden na geweld tegen horecapersoneel
Publicatiedatum: 19-3-2007 14:35:04

Arnhem De politie heeft in de nacht van zondag op maandag bij een café in de Arnhemse binnenstad een 23-jarige man uit Velp aangehouden op verdenking van mishandeling. De man zou twee medewerkers van het café van 25 en 33 jaar hebben geschopt en geslagen. De 25-jarige liep daarbij verwondingen op. De Velpenaar zou het omstreeks één uur aan de stok hebben gekregen met een andere bezoeker. Toen het personeel van de zaak het conflict probeerde te sussen zou hij de 25-jarige te lijf zijn gegaan. Op dat moment greep ook de 33-jarige in die dat echter ook met klappen van de Velpenaar moest bekopen. Samen met omstanders lukte het de Velpenaar naar buiten te loodsen en aan de politie over te dragen. De man werd meegenomen naar het politiebureau en is later met een dagvaarding op zak vrijgelaten.
(07-041962)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---


---

Inwoner Soest aangehouden voor diefstallen

Publicatiedatum: 19-3-2007 14:28:26

NIJKERK Een 40-jarige man uit Soest is donderdag 15 maart rond 11.20 uur door de politie in Nijkerk aangehouden. De man wordt ervan verdacht diverse levensmiddelen en zuiveldranken gestolen te hebben. De zaak kwam aan het licht, toen in de personenauto van de man die geparkeerd stond op de Handelsstraat gestolen goederen werden aangetroffen.

Onderzoek bij de woning van de verdachte in Soest leverde een aanzienlijke hoeveelheid levensmiddelen en zuiveldranken op. Deze waren opgeslagen in een schuur. De verdachte heeft bekend de feiten te hebben weggenomen. Thuis deed hij het voorkomen of het om afgekeurde of beschadigde partijen ging, aldus zijn verklaring. Door de politie is proces-verbaal tegen de man op gemaakt. De vermoedelijk van diefstal afkomstige goederen zijn in beslag genomen.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden
district West-Veluwe Vallei
Harry Munniksma
0318 688 221