Ingezonden persbericht


Lost Boys kiest Easynet-datacenter voor serverhosting

Online agency profiteert van carrier-onafhankelijkheid, schaalbare verbinding en beveiliging

Amsterdam, 19 maart 2007 - Easynet, leverancier van internationaal beheerde netwerk- en hostingdiensten, heeft een overeenkomst gesloten met Lost Boys. Het online bureau gaat ruim honderd servers onderbrengen in het datacenter van Easynet in Amsterdam. Lost Boys koos voor Easynet vanwege de carrier-onafhankelijkheid, schaalbare verbinding en de maximale beveiliging van het datacenter. Hierdoor kan het bureau zijn klanten een maximale uptime tegen de best mogelijke kosten bieden. Lost Boys beschikt in het Easynet-datacenter over een eigen cage van 60m². De hele omgeving is redundant uitgevoerd om de continuïteit te allen tijde te kunnen garanderen.

Lost Boys is een online bureau dat prikkelende, creatieve en geïntegreerde oplossingen creëert op het gebied van marketing, creatie en techniek. Lost Boys ondersteunt onder andere bij de ontwikkeling van campagnes of platforms voor informatie-uitwisseling. Tot het klantenbestand behoren onder andere Sara Lee, KLM, Sportlife, Wegener, Efteling en Hi. Daarnaast host het bureau servers waarop de applicaties, actiewebsites of portals van klanten draaien. Lost Boys is onderdeel van het internationale netwerk LBi, dat wereldwijd 1.200 medewerkers heeft in 26 kantoren. In Nederland heeft het bureau 170 medewerkers.

"Easynet biedt een hostingdienst die maximale bescherming combineert met schaalbare verbindingen en een carrier-onafhankelijk netwerk", zegt Ewout Barendregt, Technical Director van Lost Boys. "Daarnaast zijn we vrij om het beheer en onderhoud van onze hardware zelf op ons te nemen. Ook de lijncapaciteit is flexibel in te schakelen. We betalen alleen als onze huidige capaciteit van 30 MB wordt overschreden. Dit model past perfect bij onze business, waar acties vaak tijdelijk meer netwerkverkeer met zich meebrengen."

Arjen Berendsen, Managing Director van Easynet Nederland: "Deze overeenkomst met Lost Boys onderstreept dat we een uiterst competitieve en kwalitatieve hostingdienst leveren. Lost Boys wil zijn klanten maximale veiligheid en een continuïteitsgarantie bieden. Wij maken dat vanuit ons datacenter en dankzij de redundant uitgevoerde omgeving mogelijk."

Over Easynet
Easynet levert hoogwaardige en optimaal beheerde netwerk- en hostingdiensten aan middelgrote en grote (inter)nationale ondernemingen. Easynet onderscheidt zich van haar concurrenten door het leveren van een excellente service aan haar klanten. Deze succesvolle benadering van Easynet is te danken aan haar vermogen om veel aandacht te besteden aan kwaliteit en innovatie in combinatie met een doelgerichte samenwerking met strategische partners. Easynet legt haar focus op het bereiken van klanttevredenheid en het succes van de business van haar klanten. Easynets Internationale klanten, waaronder Ford Motor Company, Kia Motors, Calor, Yakult, Tchibo, Navteq en Kellogg's Italia, zijn dan ook de beste ambassadeurs.

Easynet is in geheel Europa actief en maakt deel uit van de British Sky Broadcasting-groep (BSkyB). BSkyB heeft een marktkapitalisatie van meer dan negen miljard pond.

Kijk voor meer informatie op www.easynet.com.