Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom maandag 19 maart

BERGEN OP ZOOM, 19 maart 2007

Belgische drugstoeristen aangehouden in Roosendaal

ROOSENDAAL: Leden van het Courage-team hebben zondagavond rond 20.30 uur twee Belgische drugstoeristen aangehouden. Dat gebeurde op de Laan van Beethoven, nadat ze een café aan de Bredaseweg hadden bezocht. De mannen, een 24-jarige inwoner van Binche en een 33-jarige inwoner van Anderlues, hadden 10 gram hennep en 20 gram hasj bij zich. Het tweetal kreeg een boete van ieder 100 euro voorgelegd die betaald werd. Daarna zijn de mannen op vrije voeten gesteld.

Lichtgewonden bij ongeval met taxibusje in Heerle

HEERLE: Bij een botsing tussen een personenauto en een taxibusje op de kruising Westelaarseweg-Zoomvlietweg zijn maandagmorgen rond 08.20 uur enkele lichtgewonden gevallen. De bestuurster van de taxibus, een 51-jarige vrouw uit Bergen op Zoom, moest zich met een pijnlijke knie onder doktersbehandeling laten stellen. Zes kinderen in het taxibusje kwamen met de schrik vrij. Enkelen klaagden over pijn in de borst, een van hen had een snee in zijn lip. De bestuurster van de personenauto, een 32-jarige inwoonster van Heerle, kwam er met een hoofdwondje vanaf. Zij kwam van de Zoomvlietweg en verleende geen voorrang aan de taxibus.

Beschonken automobilist aangehouden

HOOGERHEIDE: Een 27-jarige automobilist uit Ossendrecht is maandagmorgen kort na 11.30 uur aangehouden op de Antwerpsestraatweg wegens rijden onder invloed van alcohol. Bij een controle werd hij staande gehouden en blies 560 ug/l, goed voor een rijverbod van 6 uur. Na verhoor is de man met een proces-verbaal heengezonden.

Auteur: Andre van den Hul