PvdA Rotterdam


Nieuwe bestuursleden gezocht !!!

Ma 19 Mrt 2007 - Bestuur PvdA Rotterdam

Op 3 oktober heeft de algemene ledenvergadering het huidige bestuur gekozen. Het bestuur bestaat nu uit 9 leden en dat zijn er drie te weinig. Zo is Chantal Gil'lard is op de valreep niet benoemd omdat zij kandidaat stond voor de Tweede
Kamer, waarin ze ook is gekozen. Nu het huidige bestuur een half jaar aan het werk is willen we het bestuur compleet maken.

Lid van het bestuur zijn betekent naast de veertiendaagse vergadering op woensdagavond dat je de handen uit de mouwen steekt om de ambities van het bestuur te realiseren. Daarbij wordt een gezonde dosis creativiteit en denkkracht gevraagd om een bijdrage te leveren aan de discussies binnen bestuur en partij.

Als je geïnteresseerd bent, kan je je kandidaat stellen door voor 30 maart een e-mail te sturen naar rotterdam@pvda.nl, vergezeld van een korte motivatie. Je wordt dan uitgenodigd voor een gesprek.

Het bestuur maakt een selectie en doet een voordracht aan de ledenvergadering begin mei. Het staat leden daarnaast vrij zich op deze algemene ledenvergadering rechtstreeks kandidaat te stellen. Deze procedure ontvang je ook bij de uitnodiging voor de algemene ledenvergadering en zal op de website en in IDeaal worden gepubliceerd.

PvdA Rotterdam © 2005 - Disclaimer - Powered by SWIS Webbeheer