Ingezonden persbericht


Persbericht ­ 19 maart 2007

GameVillage Party 7: Stuntman Iginition-Edition

Nijmegen, 19 maart 2007 ­ De GameVillage Party 7: Stuntman Iginition-Edition vindt plaats op 15 april 2007 in de GameSyndiacte in Den Haag (Scheveningen). Ook dit keer weer zal de GameVillage Party vol staan met spannende game-toernooien, spectaculaire prijzen en een grootse goodiehunt. Natuurlijk is er ook alle ruimte om vrij te gamen. Iedereen kan zich op dit moment inschrijven voor de party. Het belooft een fantastische dag voor gameliefhebbers te worden. Hoofdsponsor van de GameVillage Party 7 is THQ met de aankomende game Stuntman Ignition voor de Playstation 2, Playstation 3 en de Xbox 360. In Stuntman Ignition kruip je in de rol van een Hollywood-stuntman.

Tijdens de GameVillage Party 7 kunnen gamers hun talenten laten zien in allerlei spannende toernooien op verschillende spelcomputers. Zo worden er toernooien gehouden voor de Xbox 360, de Nintendo Wii en de Playstation 2. Iedereen kan zich voor deze toernooien inschrijven. Later deze maand wordt bekend gemaakt om welke toernooien het precies gaat. Zeker is in ieder geval dat ook dit keer weer het uiterst populaire Wii Sports toernooi wordt gehouden. Deelnemers zullen hun controller als een tennisracket of golfstick moeten gebruiken. Al zwaaiend met hun controller zullen de deelnemers het tegen elkaar op moeten nemen in uiteenlopende sporten als tennis, golf, bowlen, honkbal en boksen. Wie uiteindelijk de beste resultaten behaalt op alle terreinen, wint het toernooi.

Ook dit keer kunnen de bezoekers rekenen op mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de verschillende grote uitgevers. Aan het einde van de dag staat, zoals gebruikelijk bij de GameVillage Party's, een grote goodiehunt gepland waarbij alle bezoekers zich kunnen storten op mooie accessoires van bekende games. Gedurende de dag zullen ook verschillende andere bijzondere game-producten worden verloot onder de bezoekers.

GameVillage organiseert vier keer per jaar een gameparty. Tijdens deze party's is het mogelijk om zelf vrij te gamen en om mee te doen met de verschillende toernooien die door de GameVillage communities worden georganiseerd. De party's worden bijgewoond door gamers van alle leeftijden en gesponsord door game uitgevers. De volgende GameVillage Party zal plaatsvinden op zondag 15 april in gamecafé The Gamesyndicate te Den Haag.

Artikelen en beeldmateriaal van de afgelopen GameVillage Party 6: · Fotogallery van de GameVillage Party 6: S.T.A.L.K.E.R. Play-Edition: http://media.gamevillage.nl/media/showgallery.php/cat/774 · Verslag van de GameVillage Party 6: http://www.gamevillage.nl/showthread.php?t=168065 · Video GameVillage Party 6: http://www.gamevillage.nl/showthread.php?t=168245 · Artikel in het Algemeen Dagblad: www.ad.nl/rotterdam/article943311.ece

OVER GAMEVILLAGE
GameVillage is een website over computer- en consolespellen voor iedereen. Jong, oud, man en vrouw, iedereen kan er terecht die ook maar iets met games te maken heeft. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er ook anderen die dezelfde interesses hebben. De website is makkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussieren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spelletjes en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 100.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

OVER STUNTMAN IGNITION
Hoofdsponsor van de GameVillage Party 7 is THQ met de aankomende game Stuntman Ignition voor de Playstation 2, Playstation 3 en de Xbox 360. In Stuntman Ignition kruip je in de rol van een Hollywood-stuntman. Tijdens verschillende bijzonder spannende en dodelijke stunts moet jij je proberen staande te houden. In de game probeer jij het sterrendom te bereiken. Dit doe je niet enkel en alleen door grote film-opdrachten aan te nemen, maar ook door af en toe in een reclame-spot op te treden. Dit alles met gevaar voor eigen leven. De game kent meer dan 36 verschillende stunts, 25 verschillende voertuigen en 6 unieke filmlocaties. De game laat je de spanning en actie beleven van een echte stuntman.

===========================================
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht