ISO certificering Goebertus Medische Groep

19.03.2007 / 16:04 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Goebetus medical group b.v.

Goebetus medical group b.v.

ISO certificering Goebertus Medische Groep

Amsterdam, 19-03-2007. Goebertus Medische Groep (GMG) is per heden gecertificeerd volgens de ISO 9001:2000 norm. Deze norm garandeert dat GMG in staat is haar diensten en producten te leveren met een aantoonbaar constant kwaliteitsniveau.

De ISO certificering geeft GMG de mogelijkheid haar strategische positie in de markt te versterken. De certificering past in het ontwikkeltraject dat het bedrijf in 2005 in gang heeft gezet om niet langer als leverancier te worden gezien, maar als partner. Een logische stap in dit traject was de verplichting die leveranciers aan GMG stelden dat het bedrijf op korte termijn certificering zou nastreven. Dat is nu dus gelukt. Een gevolg hiervan is dat binnen afzienbare tijd nieuwe productvertegenwoordigingen mogen worden verwacht van bedrijven die al eerder aangaven op dit gebied zaken te willen doen met GMG, maar hiervoor ISO certificering als eis stelden. Ook de ziekenhuizen stellen in toenemende mate eisen aan hun leveranciers en GMG hecht er groot belang aan om hieraan tegemoet te komen.

Intern gebruikt GMG de ISO norm voor het monitoren en constant verhogen van de klanttevredenheid. Daarnaast is het een zeer bruikbaar instrument om de interne organisatie beter te structureren en optimaliseren, een proces dat automatisch tot kostenbesparing leidt.


Noot voor de redactie (