Politie Drenthe

Maandagmiddag

Assen, 19-03-2007

Onder invloed uit de bocht
KLAZIENAVEEN Zondagavond is een 25-jarige man uit Klazienaveen meegenomen naar het bureau om te blazen. Hij had een promillage van 1.7.

De man was met zijn auto uit de bocht gevlogen en via het trottoir, de rijbaan en een parkeerplaats op het gras tot stilstand gekomen. Getuigen hebben de politie gewaarschuwd. (07-122513)

Jeugdige dief
EMMEN Een 16-jarige jongen uit Ter Apel is in een supermarkt aan de Statenweg maandagochtend betrapt op het stelen van een pakje sigaretten. De verdachte is verhoord aan het bureau en kreeg een proces verbaal uitgereikt. (07-122583)

Auto-inbraken
HOOGEVEEN In de nacht van zondag op maandag
hebben er meerdere auto-inbraken plaatsgevonden in Hoogeveen-Oost. Vijf mensen deden aangifte van diefstal uit hun auto. Er werden drie radio-/cd-spelers ontvreemd, twee navigatiesystemen, een carkit en een paspoort. (07-122700)

Frontale aanrijding
PESSE - Maandagmiddag vond een frontale aanrijding plaats aan de Dorpsstraat. Een 55-jarige man uit Pesse reed vanuit Pesse de N375 op en verleende daarbij geen vrije doorgang aan een tegemoetkomende 47-jarige bestuurder uit Hoogeveen. Beide mannen hadden last van hoofd en nek en werden per ambulance naar het Bethesdaziekenhuis in Hoogeveen overgebracht. (07-122689)

Auto op blokken
HOOGEVEEN - Een 39-jarige man uit Appelscha parkeerde maandagmorgen in alle vroegte zijn auto op de carpoolplaats aan de Buitenvaart in Hoogeveen. Tussen de middag werd ontdekt dat de auto op blokken stond en de vier wielen (lichtmetalen velgen met banden) waren weggenomen. Het schadebedrag is nog niet bekend. (07-122725)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van politie Drenthe, dan kunt u bellen met Bert Peters, tel. 0592 - 45 1280.