Ingezonden persbericht


Media alert

UGS tekent distributieovereenkomst met Ultimate Software

~ nieuwe reseller ondersteunt groei UGS in het middensegment ~

's-Hertogenbosch, 19 maart 2007 - UGS, aanbieder van software en diensten voor product lifecycle management (PLM), heeft een distributieovereenkomst gesloten met Ultimate Software B.V. uit Hilversum. Ultimate Software is Gold partner van Microsoft en sinds 1993 actief in de Enterprise Resource Planning (ERP)-markt waarbij het bedrijf zich geheel richt op Microsoft Dynamics AX.

De overeenkomst tussen UGS en Ultimate Software heeft betrekking op Teamcenter Express. Ultimate Software biedt productiebedrijven met Teamcenter Express van UGS een oplossing op het gebied van product data management (PDM) en product lifecycle management (PLM). Teamcenter Express draagt gegevens snel en nauwkeurig over naar verschillende ERP-omgevingen waaronder Microsoft Dynamics AX.

"Wij hebben voor Teamcenter Express gekozen om aan de wensen van onze klanten te voldoen op het gebied van PDM en PLM", aldus René Altena, adjunct directeur bij Ultimate Software. "Een belangrijke afweging voor die keuze was de voorgeconfigureerde integratiemogelijkheid met Microsoft Dynamics AX."

"De samenwerking met Ultimate Software benadrukt het succes van Teamcenter Express en de succesvolle combinatie van ERP met PDM", aldus Werner Ghitti, channelmanager UGS Benelux. "We zijn ervan overtuigd dat Ultimate Software ons kan helpen onze positie in het middensegment verder uit te breiden."

(210 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over UGS

UGS is een toonaangevende wereldwijde aanbieder van software en diensten voor product lifecycle management (PLM). Wereldwijd heeft het bedrijf 4,4 miljoen werkplekken en 47.000 klanten. De visie van UGS is het ondersteunen van al zijn klanten om oplossingen en diensten aan te dragen bij het opzetten van wereldwijde innovatienetwerken. Hierdoor kunnen deze bedrijven beter anticiperen op snelle veranderingen en uitdagingen binnen de huidige wereldeconomie.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Plano, Texas, USA. Het Benelux-kantoor bevindt zich in 's-Hertogenbosch. Meer informatie over UGS kunt u vinden op de website: www.ugsplm.nl

Voor meer informatie over UGS kunt u contact opnemen met Simone Versleijen van UGS: Tel: + 31 (0)73 680 2500
E-mail: versleij@ugs.com

Voor meer informatie over Ultimate Software kunt u contact opnemen met René Altena van Ultimate Software B.V.: Tel. +31 (0)35 523 2555
E-mail: rene.altena@ultimatesoftware.nl

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met Jelle Zuidema van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: + 31 (0)40 235 4600
E-mail: jellez@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com