Politie Zeeland


---


O-788-2007 Man beroofd in Goes
In de nacht van vrijdag op zaterdag is tussen 04.00 en 04.15 uur een 25-jarige Goesenaar beroofd.
De man was met vrienden wezen stappen en onderweg naar huis rende hij een stukje op hen vooruit. Zijn vrienden troffen hem enige ogenblikken later liggend op de straat aan. De man lag in de Wijngaardstraat op de grond. Zijn kleding zat onder het bloed en hij was buiten bewustzijn. De man is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar constateerde men een snee op zijn kin, een bult op zijn hoofd en een ontwrichte kaak. In de ambulance ontdekte de man dat hij zijn gsm en portemonnee kwijt was. Mogelijk is de man beroofd, hij weet zelf niet meer wat er gebeurd is. Mochten er mensen zijn die wel wat gezien hebben, zij kunnen zich melden bij het politiebureau in Goes, of bellen met telefoonnummer 0900-8844.

Z-789-2007 Graffiti in Koewacht
In de Lijnzaadstraat in Koewacht zijn garagedeuren beklad met verf.
De bekladding zou gebeurd zijn tussen 23.30 uur op zaterdagavond en 09.00 uur zondagmorgen.
Bij een woning in de Kerklaan werd dezelfde nacht een voordeur beklad met verf. Een schadebedrag is nog niet bekend. Er zijn inmiddels drie aangiftes binnen bij de politie.

O-790-2007 Ruit vernield Ellewoutsdijk
Een ruit van een woning aan de Commejansstraat in Ellewoutsdijk is vernield.
De vernieling heeft afgelopen zondag plaatsgevonden, tussen 15.30 en 23.15 uur. Een schadebedrag is nog niet bekend. De ruit werd ingegooid met een steen.

O-791-2007 Aanrijding, Kerkwerve
Maandagmorgen rond 11.30 uur raakten een bedrijfsauto en een personenauto zwaar beschadigd bij een aanrijding.
Een 52-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed in zijn bedrjifsauto over de Duivendijkseweg, richting Serooskerke. Op het kruispunt met de Heuvelsweg verleende hij geen voorrang aan een van rechtskomende personenauto, bestuurd door een 36-jarige man uit Zierikzee. Een aanrijding was het gevolg. Er was alleen materiële schade.

Z-792-2007 Zwerfkasten gestolen, Oostburg
Afgelopen weekend hebben onbekenden een tweetal zwerfkasten weggenomen vanaf een afgesloten bouwterrein aan de Langstraat.
Naast de twee zwerfkasten (tbv electriciteitsvoorziening op de bouwplaats) werd ook 40 m electriciteitskabel gestolen.


---- --