Omzetstijging bij TVM verzekeringen

19.03.2007 / 18:02 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Tvm verzekeringen

Tvm verzekeringen

TVM verzekeringen realiseert omzetgroei!

Hoogeveen TVM verzekeringen, de grootste gespecialiseerde transportverzekeraar van de Benelux, heeft een forse omzetgroei gerealiseerd. Dit bleek bij de presentatie van de jaarcijfers over 2006.

Van 201,4 miljoen Euro in 2005 steeg de omzet met 15,3% naar 232,2 miljoen Euro over 2006. De nettowinst steeg van 12,6 miljoen (2005) naar 12,7 miljoen over 2006. 'Prima cijfers,' aldus directievoorzitter Arjan Bos in een toelichting, ' die aangeven dat we gezond en optimistisch de toekomst in kunnen gaan. De transportbedrijven in onze thuislanden Nederland, België, Luxemburg en Denemarken kiezen steeds meer voor Oost Europa en daar willen we dezelfde service en hoge kwaliteitsstandaard kunnen aanbieden.' TVM verzekeringen verwacht in de loop van 2007 geheel of gedeeltelijk zelfstandig bijkantoren te kunnen openen in Polen, Tsjechië en Duitsland.

Bezorgd is de directievoorzitter van TVM verzekeringen over de ontwikkeling van de schadelast. Arjan Bos:'Het gaat gelukkig weer goed met de transport - en logistieke sector en er is veel vraag naar vervoer en dus worden er per auto meer kilometers gereden. Er is ook een enorm tekort aan chauffeurs en dat betekent dat er wat vaker onervaren chauffeurs worden ingezet. Wij weten dat er in periodes van hoogconjunctuur altijd meer schade is dan bij laagconjunctuur en zullen dus nog meer doen aan preventie en voorlichting.'

De heer Sjang Emons (60) is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van TVM verzekeringen. Hij is directeur - eigenaar van de Emons Group in Milsbeek, een groot transportbedrijf. Verder maakt de heer Emons deel uit van het bestuur European Logistics Center Limburg en de NV Regio Venlo.