Tacstone Solutions, nieuw consulting bedrijf op de SAP markt

19.03.2007 / 18:06 / Rubriek: Economie / Organisatie: Tacstone solutions

Tacstone solutions

Tacstone Solutions, een nieuw consulting bedrijf op de SAP markt

HILVERSUM, 20070319 -- Tacstone Solutions start met haar dienstverlening op het gebied van SAP consultancy en implementaties. Twee van de partners van Tacstone Solutions, Michel te Brake en Cees-Willem van Rooij die hun sporen verdienden bij KPMG Consulting, later Atos Consulting zullen leiding gaan geven aan de nieuwe organisatie.

Vanuit haar kantoor in Hilversum speelt Tacstone Solutions met haar diensten in op de toenemende vraag naar echte goede SAP expertise gebaseerd op vele jaren ervaring bij (inter)nationale accounts. De dienstverlening bestaat uit SAP programma- en projectmanagement, SAP consultancy en implementaties. Tacstone Solutions biedt professionaliteit, expertise en ervaring in een overspannen SAP markt die juist aan deze aspecten een groot tekort heeft.

Tacstone Solutions ambieert in drie jaar tot de beste vijf SAP consultancy bedrijven in Nederland te behoren. Daarbij is het in de huidige SAP markt essentieel de juiste consultants aan te trekken en te behouden. Tacstone Solutions zal dit doen door haar medewerkers een platform te bieden waar SAP professionaliteit wordt gecombineerd met ondernemerschap. SAP consultants delen bij Tacstone Solutions mee in het succes, dat zij door hun betrokkenheid zelf genereren. Tacstone Solutions onderscheidt zich hiermee van de grote SAP advies bedrijven die worstelen met het vasthouden van de juiste mensen.