AXA Verzekeringen

Villa AXA: bijzondere locatie voor intermediairs 19 mrt 2007

AXA heeft er sinds kort een tijdelijke locatie bij: 'Villa AXA' te Maarn. In deze historische villa (anno 1903) ontvangt AXA relaties voor bijeenkomsten, opleidingen en workshops voor bijvoorbeeld de GOODLIFE^®rente-actie en de campagne Fondsbeleggen. Daarnaast krijgen intermediairs de kans om een van de bijzondere ruimtes te gebruiken voor een klantgesprek.

Het landgoed 't Stort (de officiële naam van het landgoed waarop de Villa AXA staat) telt 12 hectare grond. De oorspronkelijke bewoners van deze bijzondere villa waren fransen, later woonde er een gordijnenhandelaar. Ook Sinterklaas heeft tijdelijk in 'Villa AXA' gewoond. Op het landgoed werd namelijk jarenlang het Sinterklaasjournaal opgenomen. Nu wordt de villa tijdelijk 'bewoond' door intermediairs van AXA.

Over AXA

Over de hele wereld levert AXA producten en diensten met de belofte van Financial Protection: bescherming en hulp bij het realiseren van de plannen van klanten, in elke fase van hun leven.

Wereldwijd heeft AXA momenteel 50 miljoen klanten, 110.000 werknemers, 79 miljard euro omzet en 4 miljard euro nettowinst over het jaar 2006. AXA stond in 2006 op de 15e plaats in de Fortune Global 500-lijst van de grootste ondernemingen ter wereld.

In 2006 heeft AXA de Winterthur Groep overgenomen. De Nederlandse verzekeringsbedrijven van AXA en Winterthur zullen in de loop van 2007 worden geïntegreerd.