Ingezonden persbericht


LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJEN INFORMEREN REISAGENT

Evenement voor de reisbranche Airline Express 2007

In de maanden maart en april vindt de 17de editie plaats van de Airline Express.

Dit jaarlijks terugkerend evenement voor de reisbranche heeft dit jaar maar liefst 24 luchtvaartmaatschappijen die deelnemen aan de Airline Express. Voor het eerst in de geschiedenis van Airline Express kan de reisagent een voorkeur opgeven voor een groep airlines. In acht sessies van ca 12 minuten informeren vertegenwoordigers van de verschillende luchtvaartmaatschappijen de reisagenten over nieuwe bestemmingen, routes en producten. Na de pauze heeft de reisagent een vrije keuze voor drie airlines. Elke avond wordt afgesloten met een ludiek spel waarbij er tickets te winnen zijn. De avonden beginnen om 18.00 uur en zijn omstreeks 22.30 uur afgelopen. Na afloop ontvangen de reisagenten een certificaat van deelname.

De eerste workshop vindt plaats op maandag 19 maart op Schiphol Amsterdam. Daarna volgen Rotterdam (dinsdag 20 maart), Groningen Airport (maandag 2 april), Hengelo (dinsdag 3 april), Eindhoven (maandag 16 april) en tot slot Arnhem (dinsdag 17 april). Aanvang is 18.00 uur tot ongeveer 22.30 uur. Een buffet is aanwezig.. GeĂŻnteresseerden kunnen zich opgeven via de webite van PASRA: www.pasra.nl. Men vindt hier tevens het volledige programma, inclusief routebeschrijving.

De Airline Express is een initiatief van de Passenger Airline Sales Representatives Association (PASRA). Deze professionele organisatie behartigt de belangen van Sales Representatives en Sales Managers van Passenger Airlines in Nederland. De PASRA stelt gratis toegangskaarten ter beschikking voor journalisten. Interesse? Stuur een e-mail met uw adresgegevens naar: info@pasra.nl
---

Noot voor de redactie,