Mojo Concerts

Toto in Heineken Music Hall

Toto wordt omarmd door nieuwe generatie fans in Amsterdam

De aansluiting met de jonge generatie gamers hebben de rocktitanen van Toto niet gemist. Tijdens het spelen van Grand Theft Auto: San Andreas knalt de Toto-klassieker Hold The Line lekker uit de speakers. En in de versie Vice City uit dezelfde raceserie kan je nietsvermoedend je radio afstemmen op Africa. De liefhebber van Toto zal er niet wakker van liggen, want er gaat niets boven de mannen live aan het werk te zien.

Steve Lukather (gitaar), Mike Porcaro (bas), Bobby Kimball (zang), Simon Phillips (drums), David Paich (keyboard) en Greg Phillinganes (keyboard) zijn verantwoordelijk voor de robuuste rocksound. Met hun loyale achterban kun je er gif op innemen dat het optreden in een vloek en een zucht uitverkocht is. Zouden inmiddels de Grand Theft-gamers de tijdloze muziek van Toto ook hebben omarmd?

Maandag 19 maart 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 39,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 28 oktober om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.