Fannie Mae lanceert uitgifte van Benchmark REMIC (TM)

19.03.2007 / 19:50 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Fannie mae

Fannie mae

Fannie Mae lanceert uitgifte van Benchmark REMIC (TM)

WASHINGTON, March 19 /PRNewswire/ --

Fannie Mae (NYSE: FNM) lanceert vandaag de uitgifte van haar derde Benchmark REMIC (TM). Het bedrijf biedt 1 miljard aan Benchmark REMIC Trust 2007-B1 aan als een categorie effecten die tot de vervaldatum zijn gegarandeerd (Guaranteed Maturity Class/GMC) met een definitieve vervaldatum van 28 december 2020.Benchmark REMIC 2007-B1 wordt geprijsd op 22 maart 2007. De GMC krijgt een sequentiële betalingsstructuur en de onderliggende MBS als onderpand van de Benchmark REMIC wordt Fannie Mae's coupon van 30 jaar/5,5 procent MBS met een gewogen gemiddelde van de bruto coupon (Gross Weighted Average Coupon/GWAC) van 6,057, een gewogen gemiddelde looptijd (Weighted Average Maturity/WAM) van 337 maanden en een gewogen gemiddelde van de duur van de lening (Weighted Average Loan Age/WALA) van 19 maanden.

Citigroup Global Markets Inc., Greenwich Capital Markets Inc. en J.P. Morgan Securities Inc. zullen samen dienen als de hoofdondertekenaars van de Benchmark REMIC Trust 2007-B1. Co-managers van de transactie worden Banc of America Securities LLC, Lehman Brothers Inc. en Merrill Lynch, Pierce, Fenner
& Smith Incorporated.

Informatie over Benchmark REMIC Trust 2007-B1, waarvan de GMC een onderdeel is, wordt beschikbaar in het aanvullende prospectus op de pagina "Prospectus and Related Documents" (Prospectus en gerelateerde documenten) van de website van het bedrijf op: www.fanniemae.com/mbs/documents/remic/remicprospectussupplements.jhtml

Exemplaren van het aanvullende prospectus kunt u tevens verkrijgen door de acceptanten te schrijven op:

Citigroup Capital Markets, Inc.
Prospectus Department
Brooklyn Army Terminal
140 58th Street, Suite 8-G
Brooklyn, New York 11220
(Tel. +1-718-765-6732)

Greenwich Capital Markets, Inc.
Prospectus Department
600 Steamboat Road
Greenwich, CT 06380
(Tel. +1-203-618-2318)

J.P. Morgan Securities, Inc.
c/o ADP Financial Services
Prospectus Department
1155 Long Island Avenue
Edgewood, New York 11717
(Tel. +1-631-254-7307)

Fannie Mae staat genoteerd aan de beurs van New York. Het bedrijf werkt conform federale statuten. Fannie Mae wil de Amerikaanse Droom via zijn American Dream Commitment voor miljoenen starters toegankelijk maken door de huizenmarkt voor deze groep uit te breiden. Tevens wil het bedrijf het percentage huizenbezitters opstuwen tot 55 procent, het bezitten en huren van een huis voor miljoenen families die hun huis dreigen te verliezen, verbeteren en de hoeveelheid beschikbare en betaalbare huizen uitbreiden, daar waar dat het meeste nodig is. Meer informatie over Fannie Mae kunt u vinden op: www.fanniemae.com.

Dit persbericht is niet bedoeld als aanbod om effecten van Fannie Mae te verkopen, noch als aanbod om effecten van Fannie Mae te kopen. Niets in dit persbericht bevat advies ten gunste van het kopen of verkopen van bepaalde beleggingen. Elke beleggingsbeslissing wat betreft elke willekeurige aanschaf van effecten waarnaar hierin wordt verwezen, dient enkel te worden gemaakt op basis van informatie verkregen uit de voorlichtingsdocumentatie voor Benchmark REMIC Trust 2007-B1. Bovendien mag er geen vertrouwen worden gesteld in de volledigheid of nauwkeurigheid van de informatie verkregen uit dit persbericht.

Handel niet in obligaties tenzij u de aard en mate van risico waaraan u wordt blootgesteld begrijpt. U dient er overtuigd van te zijn dat effecten geschikt zijn voor u in het licht van uw omstandigheden en financiële positie. Raadpleeg bij twijfel een voldoende gekwalificeerde financieel adviseur.

Benchmark Notes is een geregistreerd merk en Benchmark REMIC is een handelsmerk van Fannie Mae. Onbevoegd gebruik van deze merken is verboden.

Website: www.fanniemae.com

Contact:

Jason Lobo van Fannie Mae, +1-202-752-1692