Ingezonden persbericht


Transport groep Corneel Geerts maakt reuze alliantie met Green Carrier in Zweden

Transport groep Corneel Geerts, uit wijnegem maakt een reuze alliantie met Green Carrier in Zweden.

De Logisiteke ondernemeing Greencarrier met als hoofdkantoor in Gothenburg, Zweden die op zich weer deel uitmaakt van de groep Björk Eklund, heeft een strategische alliantie aangegaan met Corneel Geerts transportgroep. Op zijn beurt heeft CG zijn filiaal in Gothenburg aan Greencarrier voor een niet genoemd bedrag overgegeven aan Greencarrier.

Beide groepen sloten een strategische alliantie waardoor CG zijn trailervloot verder zal moeten uitbreiden van 125 trailer naar minimaal 200 trailers.

Corneel Geerts zette in 1990 voet aan de grond in Zweden, via de aankoop van een merderheidsbelang in een Zweedse onderneming, die in 1994 omgedoopt werd tot Corneel Geerts international transport Sverige AB .

Dankzij deze alliantie met Greencarrier verwerft deze laatste een sterke positie in de Benelux en Frankrijk. Aan de andere kant verheugd CGeerts zucg io zijn beurt weer over deze alliantien, die zal leiden tot een forste ontwikkeling van de activiteiten tussen Zweden, de Benelux en Frankrijk. Dit zal zeker gebeuren via de acht kantoren die Greencarrier in Zweden heeft !!! Bovendien zal CGeerts zijn opleggersvloot aanzienlijk uitbreiden, om in te spelen op de verwachte trafiekgroei (een quasi verdubbeling) als gevolg van het grote aantal klanten van Greencarrier en diens team van 12 verkopers in Zweden. Greencarrier beschikt over ongeveer 200 medewerkers en is aanwezig in Gothenburg, Helsingborg, Karlstad, Linkoping, Stockholm, Skelleftea, Lulea, Oerebro en Oslo en op de groeimarkten in Rusland, de Baltische staten en de voormalige Oostbloklanden. Vorig jaar werden ook kantoren geopend in Hongkong en Shanghai. www.bjorkeklund.se
www.cgeerts.be

groeten, voor meer info mag u mij steeds telefoneren, Marc Geerts

Corneel Geerts Int. Forwarding NV
Tel : (0032) 03/326.20.00
www.cgeerts.be