Barre tocht naar de Noordkaap


Sponsoractie brandweermannen uit Oss voor Nederlandse Brandwonden Stichting

OSS, 20070306 -- Op maandag 19 maart 2007 is de officiële start van een bijzondere sponsoractie. Drie leden van de vrijwillige brandweer Oss fietsen de komende zomer in vijf weken 4000 kilometer naar de Noordkaap. De opbrengst van de sponsortocht komt ten goede aan het Lekker Leuk Logeren project van de Nederlandse Brandwonden Stichting.

De fietsers Henri Langens, Ruud Mandingers en Willem van Breda zullen samen met begeleider Thea Megens een toelichting geven op de plannen voor de tocht. Deze bijeenkomst is tevens het startsein voor het werven van sponsors. Burgemeester Klitsie en brandweercommandant Bandsma betuigden al eerder hun steun voor dit project in het kader van het 250-jarig bestaan van de brandweer Oss.

Overhandiging fietsen
Tijdens de persconferentie zullen de hoofdsponsors, fietsfabrikant Multicycle en Speelmans tweewielerservice, de mannen voorzien van drie ijzersterke, handgemaakte tourfietsen van Hollands fabrikaat.

Lekker Leuk Logeren
Aansluitend aan de persconferentie is er een lezing van de Nederlandse Brandwonden Stichting. Ellie de Vries, consulente bij de Nederlandse Brandwonden Stichting, zal kort ingaan op het werk van deze stichting. Ook zal zij het project Lekker Leuk Logeren toelichten.

Plaats en datum
Het officiële startschot voor de sponsoractie is maandag 19 maart van 15:00 tot 16:00 uur in de brandweerkazerne, Wethouder van Eschstraat 260, 5342 AV Oss. Aansluitend vindt de lezing van de Nederlandse Brandwonden Stichting plaats. Het programma van deze middag is als e-mail bijlage verkrijgbaar.

Aanmelding
Wij hopen u op maandag 19 maart te mogen verwelkomen en verzoeken u vriendelijk zich aan te melden door een mailtje te sturen naar mirjam@porsderidder.nl.





Pors|de Ridder PR