6.12 Business Boost beloont online voor doorverwijzen klanten


Restyling website 6.12 Businessboost

AMSTERDAM, 20070319 -- 6.12 Businessboost is een vertrouwde manier voor het genereren van leads (doorverwijzingen). De grootste bron voor nieuwe leads zijn uw bestaande klanten. Het aansporen van deze klanten om nieuwe klanten naar u toe te verwijzen is een logische, eenvoudige manier om leads te werven. U doet een beroep op de loyaliteit van uw klanten. Dit concept, waarin bedrijven onderling een netwerk vormen om elkaar van betrouwbare leads op de hoogte te stellen, noemen we Social Sales.

De afgelopen tijd heeft de website van 6.12 businessboost een totale restyling ondergaan. Nu, aan het eind van de eerste fase van dit project, zijn er zowel voor als achter de schermen grote veranderingen zichtbaar.

Voor bezoekers valt het nieuwe design het meest op. In dit design is een overzichtelijkere structuur met duidelijke verwijzingen aangebracht. Daarnaast is de website kleuriger. Op de website van 6.12 Businessboost zijn alle onderdelen nu ook voorzien van een RSS Feed.

Een ander nieuw onderdeel is `het bedrijf van de dag'. Elke dag wordt op de homepage een klant van 6.12 Businessboost geplaatst. De bedrijfsnaam, de branche en de werkzaamheden van het betreffende bedrijf worden kort toegelicht. Zo krijgt ieder bedrijf in het netwerk van 6.12 Businessboost af en toe een extra stukje promotie.

Niet alleen het aanzicht voor de bezoeker is verbeterd, ook achter de schermen is voor de gebruikers van 6.12 Businessboost het een en ander verbeterd. Het CMS-systeem dat de bezoeker kan gebruiken is compleet vernieuwd. De gebruiker kan nu simpel en snel alle inkomende leads afhandelen en de persoonlijke website van het bedrijf beheren.

Voor een actueel overzicht van de beschikbare mogelijkheden kunt u terecht op www.612businessboost.nl