Exclusieve zomertraining voor management adviseurs


De 5K marktleiderschapmethode

EINDHOVEN, 20070319 -- Bedrijfsadviseurs, zoals management consultants en commissarissen, kunnen deze zomer voor het eerst zich de innovatieve 5K methode eigen maken om bedrijven en ondernemers op weg te helpen in deze complexe wereld van internationale concurrentie, open markten en globalisering.

De training duurt vijf dagen en zal in de zomer 2007 gegeven worden door auteur en bedenker van de methode, Jean-Paul Close. Hij publiceerde de 5Ks begin 2005 in Nederland waarna steeds vaker ondernemers en bedrijven zich strategisch lieten inspireren door deze vijf kernfactoren van succesvol ondernemerschap. Niet voor niets werd het al snel geroemd als mogelijke 21ste eeuwse opvolger van de beroemde 4Ps van vroeger. Close is nu bezig met het opbouwen van een wereldwijd netwerk van 5K consultants binnen de 5K Consultancy Group.

Beginnende management adviseurs hebben nu de gelegenheid zich een innovatieve methode eigen te maken terwijl bestaande consultancy bureaus ook deze specialiteit van strategisch advies op kunnen te nemen in hun pakket.

De 5Ks zijn een hulpmiddel, een kader, waarin de specialiteit en ervaring van een consultant optimaal tot zijn recht kan komen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.marktleiderschap.nl of informatie downloaden van www.marktleiderschap.nl/downloads/Trainer.pdf

Hoe meer mensen uiteindelijk deze methode met succes toepassen des te rijker de methode zich zal ontwikkelen naar de toekomst voor alle innovatie bedrijven en hun adviseurs.