Nieuw centrum voor huidverjonging, permanente ontharing en mondzorg


4 Ever Young start samenwerking met Mondzorgcentrum Klein Molenbeek

BERGEN OP ZOOM, 20070319 -- Onlangs is de anti-aging centrum 4 Ever Young een samenwerkingsverband aangegaan met het West-Brabantse Implantologie en Mondzorgcentrum Klein Molenbeek te Bergen op Zoom. Men biedt nu gezamenlijk onder één dak een totaalconcept waarbinnen zowel de mondverzorging als de gezichtsverzorging, inclusief permanente ontharing, rimpelbehandelingen en een scala aan andere mogelijkheden wordt aangeboden.

Meer en meer vervaagt de grens tussen behandelingen in de mond en de gezichtsstructuren daar om heen. Zo gaan de cosmetische centra steeds meer over op het bleken en verfraaien van tanden, en gaat men vanuit de tandheelkundige centra steeds vaker ook samenwerken met disciplines uit de cosmetische sector.

Vanuit deze gedachte is onlangs een intensieve samenwerking gestart tussen 4 Ever Young, een centrum dat een totaalconcept aan anti- aging technieken en behandelingen aanbiedt, en Mondzorgcentrum Klein Molenbeek, waar implantologie, prothetiek en cosmetische tandbehandelingen worden uitgevoerd. Hierdoor is een behandelcentrum ontstaan waar men indien gewenst een complete metamorfose kan laten uitvoeren door ervaren professionals uit verschillende disciplines.

Nieuwe tanden, al dan niet met behulp van de nieuwste implantatietechnieken, verfraaiing van de voortanden, of een nieuwe gebitsprothese. Maar ook behandeling van de rimpels rond de mond of elders in het gezicht met injecteerbare vullers, door een ervaren cosmetisch arts, waarbij overigens uitsluitend veilige, dus resorbeerbare materialen worden gebruikt.
Verder worden diverse schoonheidsbehandelingen uitgevoerd door een ervaren schoonheidsspecialiste, zoals o.a. permanente make up. Behandeling van acné, huidverjonging en permanente ontharing met IPL behoort ook tot de mogelijkheden.

Tot slot zijn er de diëtiste voor het individueel dieetadvies, de personal trainer voor het aanpakken van de overtollige vetreserves, en de image consulente voor een individueel kleuradvies. Zelfs het kapsel kan worden verzorgd door een zeer ervaren haarstyliste. Kortom, een absoluut totaalpakket aan behandelingen om er weer jong en mooi uit te zien!





4 ever young