Gemeente Spijkenisse


Feestelijke seizoensafsluiting sport- en spelinstuif

05 maart 2007

Sport- en Spelinstuif
Het sportteam van de gemeente Spijkenisse organiseert op dinsdag 20 maart (Noord) en donderdag 29 maart (Waterland) een feestelijke seizoensafsluiting van de sport- en spelinstuif.

Jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar uit Spijkenisse Noord kunnen zich dinsdag 20 maart van 16.00 uur tot 17.30 uur sportief uitleven op een hindernisbaan en een springkussen in de sportzaal aan de Geraniumstraat 31.

In de wijk Waterland is de laatste sport- en spelinstuif met hindernisbaan en springkussen op donderdag 29 maart van 15.30 uur tot 17.00 uur in sportzaal Waterland, Vlinderveen 340. Meedoen is gratis.

Wat is de sport- en spelinstuif?
De sport- en spelinstuif wordt wekelijks georganiseerd in de periode november tot en met maart. Jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar kunnen zich sportief uitleven onder deskundige begeleiding van sportmedewerkers van het sportteam van de gemeente Spijkenisse. Allerlei sporten en spellen komen aan bod en natuurlijk kunnen de kinderen zelf aangeven wat zij willen. De sport- en spelinstuif is heel succesvol; gemiddeld doen vijftig kinderen mee.