Hoogheemraadschap van Rijnland


kopsloten-problematiek in Aalsmeer

Persuitnodiging: Convenant voor kopsloten-problematiek in Aalsmeer

Persuitnodiging, 15 maart 2007

In de gemeente Aalsmeer spelen verschillende problemen rondom het watersysteem. Een van die problemen is de snelle aanwas van bagger in de kopeinden van de sloten. De problemen doen zich voor in het gebied tussen de Ringvaart van de Haarlemmermeer en de Oosteinderweg, de Dorpstraat en de Uiterweg. Het hoogheemraadschap van Rijnland, de gemeente Aalsmeer en de provincie Noord-Holland stellen gezamenlijk een convenant op om de problemen het hoofd te bieden. In dit convenant maken de drie partijen afspraken over het opnieuw baggeren van de kopsloten, de verdeling van de kosten voor het extra baggeren en een structurele oplossing om de problemen in de toekomst te voorkomen.

Wethouder Fransen, hoogheemraad Van der Hoeven en gedeputeerde Kruisinga ondertekenen op 20 maart a.s. om 16.00 uur het convenant. U bent van harte welkom bij deze ondertekening aanwezig te zijn. U wordt verwacht in het gemeentehuis van Aalsmeer, Drie Kolommenplein 1 te Aalsmeer.

Meer informatie over dit onderwerp kunt u krijgen bij de afdeling Communicatie van het hoogheemraadschap van Rijnland, telefoon 071 - 3063408.
'Droge voeten, schoon water!'