Gemeente Capelle a/d IJssel

|                                                                              |
Persbericht
datum:
19 maart 2007
nummer:
026
|                                                                              |
College bezoekt Capelle-West

Het college van burgemeester en wethouders brengt op dinsdag 20 maart een stadsbezoek aan het bedrijventerrein Capelle-West. Voorafgaand maakt het college een wijkwandeling door de wijk Capelle-West.

Er wordt verzameld bij het buurtcentrum Capelle-West, Willem Barentszstraat 3, vanwaar om 13.30 uur de wijkwandeling begint. Het college bezoekt eerst het nieuwbouwproject aan het Doormanplein, waarna via de Evertsenstraat de nieuwbouw aan de Van Kinsbergenstraat wordt bezichtigd. Hier bekijken burgemeester en wethouders de resultaten van het project ter verhoging van de leefbaarheid in deze straat. Via de Van Speykstraat gaat de wandeling verder in de richting van het bedrijventerrein. Hier wordt onder meer aandacht besteed aan de locaties van JDR, Provezel en Erdo. De rondgang wordt afgesloten met een flitsbezoek aan Radder, waar tijd is ingeruimd voor een drankje.

Het college wordt tijdens haar bezoek vergezeld door de heer Salij, voorzitter WOP Capelle-West en de heer Schenk, voorzitter Buurtgroep Capelle-West.
---