Politie Drenthe

Dinsdagmorgen

Assen, 20-03-2007

Drie gewonden na ongeval
BALLOERVELD Maandagmiddag reed een 29-jarige man uit Hoogezand over het Balloerveld. Hij kwam daarbij op de linker weghelft en schampte een tegemoetkomende auto. Vervolgens botste hij frontaal tegen een daarachter rijdende auto, bestuurd door een 39-jarige man uit Zuidlaren. Daarna schoot hij door de berm over het fietspad, raakte nog net een fietser en kwam uiteindelijk in de sloot tot stilstand. Hij werd door de brandweer uit de auto bevrijd en met onbekend letsel naar het Wilhelminaziekenhuis overgebracht. De fietser werd niet gewond. Een 50-jarige man uit Zuidlaren, die als passagier in de auto zat die frontaal werd aangereden, werd eveneens naar het Wilhelminaziekenhuis overgebracht. De 22-jarige bestuurder uit Assen die als eerste geschampt werd, is met beenklachten ook naar het Wilhelminaziekenhuis overgebracht. (07-122796)

Aanhangwagen bij woning gestolen
HOOGHALEN Een 45-jarige bewoner aan het Laaghalerveen ontdekte maandagmiddag dat de aanhangwagen, die naast zijn woning stond, was weggenomen. Het toegangshek tot het erf was afgesloten maar is geforceerd. De aanhangwagen heeft een waarde van 500,-. (07122801)

Supermarkt mist rookwaar na inbraak
NIEUW AMSTERDAM In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een supermarkt aan de Vaart ZZ. Een deur werd geforceerd waarman kon binnenkomen. Vermoedelijk is alleen rookwaar weggenomen, de totale schade is nog niet bekend. 907-122845)

Winkeldievegge onder invloed
ASSEN Maandagmiddag is een 32-jarige vrouw uit Assen aangehouden. Zij wordt verdacht van diefstal van waxinelichtjes ter waarde van 25,-, gepleegd in een winkel aan de Scharmbarg. Zij verkeerde onder invloed van vermoedelijk alcohol. Zij is ingesloten voor het verdere onderzoek. (07-122789)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van politie Drenthe, dan kunt u bellen met Bert Peters, tel. 0592 - 45 1280.