'...en iedereen werkte nog lang en gelukkig...'

20.03.2007 / 10:15 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Gerritsen adviesgroep

Gerritsen adviesgroep

'...en iedereen werkte nog lang en gelukkig...'

Het assessment voorbij

De arbeidsmarkt schreeuwt om de inzet van alle mogelijke potentieel. Werkgevers worden uitgedaagd om gebruik te maken van elke manier om aan personeel te komen, maar ook om te investeren in hun zittende personeel. Hoe bind en boei ik mijn medewerkers?

Elke leeftijdsfase kent zijn eigen karakteristieke thema's in leven en werk. De balans tussen werk en privé vraagt steeds op een andere manier aandacht. In elke periode vinden er veranderingen of verschuivingen plaats, waardoor de bestaande orde verstoord wordt en er opnieuw keuzes gemaakt moeten worden.
Zo kan de twintiger kampen met twijfels over eigen kunnen en kan de dertiger te maken krijgen met een overrompelende hoeveelheid keuzemogelijkheden. De veertiger staat in de kracht van zijn leven, maar wordt geconfronteerd met de realiteit dat sommige idealen een gepasseerd station zijn.
De vijftigplusser weet wat hij kan, maar is vooral op zoek naar zingeving in zijn werk.

In het jubileumjaar komt Gerritsen Adviesgroep met een echte innovatie: het levensfasegericht development center. Het loopbaan development center is al jarenlang een beproefd en (zowel door deelnemers als door opdrachtgevers) hoog gewaardeerd instrument van één dag voor alle loopbaanvragen. Onlangs werd dit uitgebreid doorontwikkeld voor mensen met loopbaanvragen die gerelateerd zijn aan het perspectief van de levensfase.

Gerritsen Adviesgroep levert al tien jaar meedenkkracht binnen verschillende organisaties en werkt vanuit de ervaring dat iedere levensfase loopbaanperspectief biedt. Door deze unieke benadering worden mensen weer eigenaar van hun eigen loopbaan, nu en in de toekomst. Een loopbaan development center bij onze organisatie is het assessment voorbij.

www.gerritsen-adviesgroep.com

Informatie voor de pers:

Drs. M. (Maryse) Knook
Manager Adviesgroep Loopbaanmanagement
Gerritsen Adviesgroep
Postbus 331
1402 AA Bussum
T: 035 - 693 78 11
E: maryse.knook@gerritsenadviesgroep.com

Bezoekadres:
Huizerweg 4
Bussum