Politie Gelderland-Midden

Arnhemmer verdacht van winkeldiefstal

Publicatiedatum: 20-3-2007 10:51:49

Arnhem - De politie heeft donderdagavond omstreeks kwart voor acht een 41-jarige Arnhemmer in zijn woonplaats aangehouden wegens winkeldiefstal. De man zou in een supermarkt in Arnhem Zuid een aantal goederen hebben meegenomen zonder deze te hebben betaald. Een oplettende klant betrapte de Arnhemmer en haalde het winkelpersoneel erbij. Het personeel kon de Arnhemmer in de kraag grijpen en droeg hem over aan de politie. Bij onderzoek bleek dat de winkeldief koekjes en vlees, afkomstig van de winkel, onder zijn kleding droeg.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---


voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Rivierenland

---

Politie deelt weer bekeuringen uit

Publicatiedatum: 20-3-2007 10:50:48

Duiven - De politie heeft maandagmiddag bij een controle op de kruising Oostsingel met de Broekstraat in Duiven twee bekeuringen uitgedeeld. Twee bestuurders negeerden de verplichte rijrichting en kregen hiervoor een bon. De controle vond plaats tussen 14:00 en 15:00 uur.
Bij voorgaande controles op deze locatie de afgelopen week, werden door de politie al tientallen bekeuringen uitgedeeld. De komende tijd wordt er regelmatig gecontroleerd op de genoemde kruising. De reden hiervoor is dat er op de kruising gevaarlijke situaties ontstaan doordat het afslaanverbod vaak wordt genegeerd.