Politie Gelderland-Midden

Politie zoekt getuigen rond Bunschoterplein Ede
Publicatiedatum: 20-3-2007 11:14:04

EDE De politie in Ede is een onderzoek gestart naar de omstandigheden waaronder een 80-jarige Edese zondagavond 18 maart gewond geraakt is. De vrouw werd rond 20.00 uur op het Bunschoterplein in Ede gevonden door passanten. Zij was verward en gewond en is naar het ziekenhuis in Ede gebracht.

Het is op dit moment onduidelijk hoe de vrouw gewond geraakt is. Op basis van de feiten die nu bekend zijn, kan de vrouw zeer ongelukkig ten val gekomen zijn. Maar er kan nog niet worden uitgesloten dat er sprake is van een misdrijf. Reden voor de politie om een onderzoek te starten.

Getuigen
De vrouw zou die zondagavond vanuit de kerk op weg geweest zijn naar huis. Getuigen die haar onderweg hebben zien lopen en mensen die op of in de directe omgeving van het Bunschoterplein iets hebben gezien, worden dringend verzocht contact met de politie op te nemen. Dat kan op telefoonnummer 0900 8844. Getuigen die hebben gezien wat er gebeurd is, maar per sé anoniem willen reageren, kunnen terecht bij Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000. Getuigen die niet gezien hebben wat er precies gebeurd is, maar anderszins informatie hebben over de mogelijke toedracht van het incident, worden ook opgeroepen contact met de politie in Ede op te nemen.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden
district West-Veluwe Vallei
Harry Munniksma
0318 688 221

---