Ingezonden persbericht


Tijdschrift Mister Motley #13 over Het Bewijs

Mister Motley is een jong en fris tijdschrift over hedendaagse beeldende kunst. Het verschijnt vier keer per jaar. Ieder nummer heeft een thema en Mister Motley #13 gaat over Het Bewijs.

Maar wie is toch die Mister Motley zelf?

Om daar achter te komen, zit er maar één ding op: Mister Motley leren kennen. Waar houdt hij van? Waar kom je hem tegen? En wat wil hij?

In een multimediale campagne wordt het mysterie van Mister Motley langzaam ontrafeld. Zo komen we bijvoorbeeld te weten hoe de keuken van Mister Motley eruit ziet. En zijn hond, zijn zus en zijn ex. We komen erachter waar hij van houdt. We maken kennis met zijn vrienden. En wat blijkt? Die Mister Motley is maar een vreemd mannetje. Hij kijkt naar dezelfde dingen als wij, maar ziet ze anders. Eigenaardig. Langzamerhand worden we zelf ook een beetje Mister Motley.

Zoals we wel een beetje hadden kunnen verwachten van Mister Motley, duikt hij op de meest vreemde plaatsen op. Op posters in donkere tunneltjes. Op kaarten in vage barretjes. In musea, de wachtkamer van de tandarts, koffieshops en kapsalons. Elk stukje draagt bij aan een completer beeld van Mister Motley.

Eén ding is zeker: Mister Motley is gek op kunst!

Kesselskramer heeft een campagne bedacht voor mister Motley, deze start 12 maart 2007. Alle gebruikte beelden zijn afkomstig uit eerdere nummers van Mister Motley. De betreffende kunstenaars verleenden belangeloos hun medewerking.

Voor meer informatie over mister Motley kunt u contact opnemen met Hanne Hagenaars of Anna van Leeuwen: 020-4122905 of via info@misterMotley.nl