Ingezonden persbericht


Quint Wellington Redwood benoemt Brigitte Noordegraaf tot Global Business Development Manager

Ervaren manager versterkt internationale synergie

Amsterdam, 20 maart 2007 - Quint Wellington Redwood, het onafhankelijke managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, heeft Brigitte W.M. Noordegraaf MBA benoemd tot Global Business Development Manager. In haar nieuwe functie is zij wereldwijd verantwoordelijk voor de sterk groeiende internationale klantenportefeuille, de overdracht van sectorspecifieke kennis tussen de geografische regio's en de coördinatie van de internationale marketing- en communicatieactiviteiten van Quint.

Brigitte Noordegraaf is inmiddels acht jaar werkzaam bij Quint Wellington Redwood in verscheidene sales- en delivery-functies. Voordat ze bij het bedrijf in dienst trad, bekleedde Noordegraaf uiteenlopende managementfuncties bij verschillende internationale organisaties.

"Quint maakt momenteel op verschillende fronten een aanzienlijke internationale groei door. Om al onze internationale vestigingen binnen het groeiproces in hun specifieke markt de benodigde ondersteuning te bieden, hebben we de functie van Global Business Development Manager in het leven geroepen en een internationaal team vormgegeven. Op deze manier borgen wij de wereldwijd verregaarde kennis die we aansluitend ter beschikking stellen aan al onze klanten en projectteams, hetzij lokaal, hetzij internationaal", zegt Hans van Herwaarden, CEO van Quint Wellington Redwood. "Brigitte Noordegraaf beschikt over uitgebreide internationale leidinggevende ervaring en gedegen kennis van het dienstenportfolio van Quint, en spreekt vijf talen vloeiend. Dit maakt haar de ideale persoon voor deze nieuwe functie. Wij kunnen ons geen geschikter persoon wensen in deze voor Quint uiterst belangrijke functie."

Digitaal beeldmateriaal van Brigitte Noordegraaf is te vinden op: www.lvtpr.com/imagegallery.

Over Quint Wellington Redwood
Quint Wellington Redwood - kortweg 'Quint' - is een onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatieveranderingen. Wij leveren onze diensten in meer dan 30 landen vanuit zeventien internationaal verspreide kantoren. Quint concentreert zich op strategie, sourcing-vraagstukken en implementatie van processen.

De klanten van Quint zijn vooraanstaande profit- en non-profitorganisaties die sterk afhankelijk zijn van IT. Wij helpen onze relaties om geïntegreerd management over het business- en IT-domein tot stand te brengen en op die manier strategisch voordeel ten opzichte van hun concurrenten te behalen. We drukken dit uit met onze missie: Orchestrating Business Excellence.