Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Overval videotheek

Winterswijk, 20-03-2007 o Bij een gewapende overval op een videotheek aan de Kloetensewegeen is de overvaller er maandagavond (19/3) met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart.

De overval werd rond 21.50 uur bij de politie gemeld door één van de medewerkers van de videotheek. Twee personeelsleden werden rond sluitingstijd overvallen. Een met bivakmuts vermomde man dwong de twee personeelsleden onder bedreiging van een mes hem geld te geven. Na de overval vluchtte hij.

Tijdens de overval waren geen klanten meer aanwezig in de videotheek. De personeelsleden konden een signalement van de overvaller geven. Het gaat om een man van ongeveer 1.80 m lang. Hij droeg een zwarte trainingsbroek met een witte bies. Verder droeg de man witte sportschoenen en een donkere trui met ronde hals.

De politie is direct een onderzoek gestart en verzoekt mensen die iets opmerkelijks hebben gezien, dat in verband met de overval kan worden gebracht of de overvaller aan het signalement menen te herkennen, te reageren via telefoonnummer 0900 8844