Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ambitie: nummer één positie als aanbieder van hosted voice oplossingen

XB Voice Services en @Voice bundelen krachten

Almere, Amsterdam, 20 maart 2007 - XB Voice Services en @Voice gaan hun activiteiten integreren en samen verder onder de naam @Voice. De combinatie van expertise in het leveren van complexe IP-telefonieoplossingen door @Voice en het operationeel beheer ervan door XB Voice Services maakt @Voice tot een ervaren en complete aanbieder van telefonieoplossingen. De nieuwe combinatie zal zich de komende tijd vooral richten op het uitbreiden van haar dienstverlening tot een volledig hosted voice portfolio voor met name middelgrote en grote bedrijven en organisaties. Daarnaast zal gewerkt worden aan het verder ontwikkelen en professionaliseren van de Avaya-expertise.

"Onze ambitie is om op korte termijn hét alternatief voor Avaya-klanten te zijn en bovenaan de lijst met aanbieders van hosted voice oplossingen te staan", aldus Boudewijn Vermeulen, algemeen directeur van @Voice. "Dankzij deze samenvoeging is dat ook mogelijk."

Er is al langer een trend waarneembaar, waarin bedrijven uitzien naar telefonieoplossingen als een locatieonafhankelijke, volledig beheerde dienst. Reeds in april vorig jaar zijn @Voice en XB een strategische samenwerking aangegaan om in deze behoefte te kunnen voorzien. @Voice richtte zich daarbij op het verkopen en opleveren van de dienst en XB op de infrastructuur en het beheer. Door dit nu fysiek te combineren in één nieuwe partij heeft de klant één aanspreekpunt voor zijn hele telefonieomgeving en profiteert hij tegelijkertijd van het feit dat @Voice deel uitmaakt van de XB-groep, waardoor de klant ook netwerk en IT-diensten bij dezelfde partij kan afnemen.

Over XB
XB is een professionele en ervaren ICT-dienstverlener voor de zakelijke markt. Het portfolio van diensten omvat advies, ontwerp, implementatie en beheer van (web)applicaties, bedrijfsnetwerken en (IP-)telefonie. XB biedt deze diensten aan via een drietal werkmaatschappijen, respectievelijk XB Software Solutions, XB Managed Services en XB Voice Services.

XB exploiteert een eigen MPLS-netwerk en hosting centers. Alle diensten kunnen op basis van 24 x 7 ondersteund worden door eigen operationele afdelingen. Daarnaast bestaat de organisatie uit ervaren projectmanagers, technisch consultants en softwareontwikkelaars. Deze combinatie stelt XB in staat om naast standaardoplossingen in zeer korte tijd maatwerkoplossingen turn-key op te leveren.

Dankzij de diensten van XB hoeven bedrijven investeringen in geavanceerde technologie niet zelf te doen en kunnen zij ondersteunende taken overdragen. Daardoor kunnen zij zich (weer) richten op het gebruiken van ICT-oplossingen in plaats van het onderhouden en beheren daarvan.

Over @Voice
@Voice richt zich volledig op klantinteractie. Onze kerncompetenties zijn callcenters, IP Telephony en CTI. Wij bieden complete multichannel omgevingen voor inbound en outbound contactcenters: zéér functioneel, multimediaal, geïntegreerd en bijzonder kosteneffectief. Tevens bieden wij hosted oplossingen.

@Voice beschikt over een team uiterst deskundige professionals en een uitgekiend productportfolio. Geavanceerde contactcenter oplossingen vragen om een grote mate van vakinhoudelijke kennis. Die is bij ons ruimschoots voorhanden. Onze deskundigheid staat garant voor een snelle implementatie, een tijdige oplevering, vakkundige begeleiding en, indien gewenst, professioneel beheer.

//Einde bericht