Nedap-Agri wint IF-award 2007 voor nieuwe Velos productlijn

Afgelopen week vond de Cebit, een grote multimedia- software en hardware beurs, plaats in Hannover. Tijdens dit evenement werden op de eerste dag door het International Forum Design de jaarlijkse design prijzen uitgereikt. Dit jaar waren er 2292 producten uit 35 landen aangeboden om in aanmerking te komen voor een award. De ingezonden producten worden door het forum gewaardeerd op innovativiteit en design. Dit jaar was Apple het bedrijf dat de meeste gouden iF-awards binnenhaalde, maar liefst 7 stuks, met hun collectie iPods, imacs en de bijbehorende accessoires.

Nedap-Agri behaalde in de categorie "industrie/behuizing" ook een iF-award voor de nieuwe Velos productlijn die in samenwerking met designbureau Indes is ontwikkeld. De prijs is een waardering voor een nieuw ingeslagen weg bij de marktgroep Agri waarbij wij denken dat naast de kwaliteit ook de innovatieve uitstraling van de producten een belangrijke bijdrage is waarmee wij ons willen onderscheiden in de markt.

Nieuws

Liever stemcomputer dan rood potlood IF-award 2007 nieuwe Velos productlijn Opdracht Deichmann N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek