Gemeente Tilburg

Datum 15 maart 2007

Hangverlichting Telefoonstraat / Willem II straat Voorbereidingen op dinsdag 20 en woensdag 21 maart 2007 De Telefoonstraat (tussen Tuinstraat en Korte Tuinstraat) en Willem II straat (tussen Girostraat en Heuvelstraat) krijgen binnenkort nieuwe hangverlichting. Deze verlichting wordt met haken aan een aantal gevels van woningen in uw straat bevestigd. De gemeente heeft apart met de betreffende bewoners/eigenaren overlegd over de plaats waar de haken bevestigd worden.

Uitvoeringsplanning
Op dinsdag 20 maart en woensdag 21 maart voert de firma Pijnenburg voorbereidende werkzaamheden uit. Er wordt geboord en er worden haken in de gevels aangebracht. Op woensdag 21 maart wordt de treksterkte van de haken gecontroleerd. In principe hoeven er geen werkzaamheden in de woningen plaats te vinden. Het definitieve armaturen worden pas gehangen als de herinrichting van de straat daadwerkelijk start. Naar verwachting is dit begin juni, als de natuurstenen zijn geleverd.

Wij proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Meer informatie
Hebt u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Jos van den Oetelaar, toezichthouder. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 83 15.


---- --