Infor voegt prestatiemanagement en bedrijfs- en .............

20.03.2007 / 07:18 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Infor global solutions gmbh

Infor global solutions gmbh

Infor voegt prestatiemanagement en bedrijfs- en rolspecifieke functionaliteit samen

ATLANTA, Georgia, March 20 /PRNewswire/ --


- Infor PM biedt grondigere, krachtigere bedrijfseigen functionaliteit voor snellere resultaten

Infor kondigde vandaag zijn strategische visie aan om oplossingen van wereldklasse te leveren in Performance Management (PM) door de nadruk te leggen op applicaties die snelle en permanente resultaten bieden voor investeringen. Om deze visie waar te maken breidt Infor zijn huidig PM-aanbod voor het leveren van oplossingen met ingebouwde rolspecifieke functionaliteit uit die minder aanpassingen nodig hebben en tot een lagere totaalkost leiden.

"Infor wordt door analisten erkend als leider in het leveren van oplossingen in prestatiemanagement die veel verder gaan dan algemene bedrijfsfunctionaliteit," zei Curtis Gekle, senior vice president van Infor Performance Management. "Er is enorme vraag naar uitbreidbare en samenstelbare oplossingen die IT-kosten verlagen en toegang tot informatie in alle functionele gebieden van organisaties verhogen. Vandaag starten we met deze richting voor Infor PM en herformuleren we onze inzet van waarde en vernieuwing voor onze huidige en toekomstige klanten."

Oplossingen van Infor PM zijn samengevoegd in twee hoofdcategorieën: Infor PM Business Process Applications en Infor PM Business Specific Analytics. De oplossingen in deze categorieën helpen bedrijven sneller resultaten te behalen door vooraf bepaalde informatie en procesintegratie met ERP, voorraadketens en financiële systemen aan te bieden. Dashboards, indicators voor hoofdprestaties en mogelijkheden voor scorecarding zijn beschikbaar bij alle oplossingen.

Infor PM Business Process Applications zijn ondernemingsapplicaties voor strategische en bedrijfsplanning, budgettering, voorspellingen, rapportage en consolidatie. Zowel financiële als andere functionele afdelingen van een organisatie kunnen voordeel halen uit de mogelijkheden van Infor PM Business Process Applications. Of het nu in afzonderlijke opstelling is of in serieconfiguratie op een enkel platform, Infor PM Business Process Applications biedt een "enkele versie van de waarheid" door dubbele spreadsheets en databanken samen te voegen en handmatige invoerfouten uit te schakelen door informatieintegratie. Infor PM Business Process Applications combineert geautomatiseerde processen, begeleide workflowmogelijkheden en een vertrouwde Microsoft Excel gebruikersinterface om gebruikers te helpen hun taken nauwkeurig uit te voeren, zowel op tijd en binnen de vastgestelde richtlijnen.

Infor PM Business Specific Analytics biedt rolspecifieke analyses om bedrijven te helpen specifieke kwesties aan te pakken die bij hun bedrijf horen. Voor domeinen zoals crediteuren, debiteuren, verkoop, inventaris en grootboek bieden de analyseoplossingen van Infor vooraf bepaalde metriek- en rapportagemogelijkheden, waardoor managers effectiever informatie evalueren, inzichten krijgen en stellig actie nemen op trends.

De analyses in Infor PM Business Specific Analytics zijn ingebouwd in de applicaties en bieden gebruikers krachtige analysemiddelen die geïntegreerd zijn met reeds bestaande informatie en systemen. Infor PM Business Specific Analytics levert niet alleen zinvollere informatie aan gebruikers om hun bedrijf te beheren, maar helpt ook de tijd en kosten van het leveren van oplossingen te verlagen. Momenteel biedt Infor rolspecifieke analyses voor verkoop, debiteuren, grootboek, crediteuren, inventaris en aankoop. Infor is ook bezig met de ontwikkeling van bijkomende Business Specific Analytics sets, die aangekondigd zullen worden zodra ze algemeen beschikbaar zijn.

Producten van Infor, zoals Infor PM MPC, krijgen een nieuw merk onder de Infor PM Business Process Applications-groep. Infor steunt huidige klanten als onderdeel van zijn strategie om oplossingen uit te breiden, de kwaliteit te verhogen en zich te ontwikkelen ten voordele van de klant.

Over Infor

Infor levert bedrijfsspecifieke software aan ondernemende organisaties. Met hun ingebouwde ervaring laten de oplossingen van Infor bedrijven van elke grootte toe om ondernemender te zijn en zich aan te passen aan de snelle veranderingen van een wereldwijde marktplaats. Met meer dan 70.000 klanten verandert Infor wat bedrijven van een software provider voor ondernemingen verwachten. Ga voor meer informatie naar www.infor.com.