USG People N.V.

persbericht

Niet voor directe of indirecte verspreiding, distributie of publicatie binnen de Verenigde Staten, Australië, Canada of Japan.

Hovu Beheer NV biedt 6.313.600 gewone aandelen USG People N.V. te koop aan, met de optie dit aanbod te verhogen naar 7.892.000 aandelen.

Almere, 20 maart 2007. Hovu Beheer NV, ("de "Verkopende Aandeelhouder"), de persoonlijke houdstermaatschappij van de heer A.D. Mulder én houder van een deelneming van bijna 30% in USG People N.V. ("USG"), kondigt de start aan van het aanbod (het "Aanbod") van 6.313.600 gewone aandelen in USG. Dit vertegenwoordigt ongeveer 10% van het geplaatste aandelenkapitaal van USG. De heer Mulder is oprichter van USG en is sinds zijn aftreden als CEO lid van de Raad van Commissarissen van USG. De Verkopende Aandeelhouder behoudt zich het recht voor dit aanbod te verhogen naar 7.892.000 gewone aandelen, welke ongeveer 12,5% van het geplaatste aandelenkapitaal van USG vertegenwoordigt.

De Verkopende Aandeelhouder wenst door dit Aanbod zijn portfolio te diversifiëren. Na het Aanbod beschikt de Verkopende Aandeelhouder nog over ongeveer 17,5% van het geplaatste aandelenkapitaal van USG, afhankelijk van de omvang van het Aanbod. De heer Mulder zal volledig gecommitteerd blijven aan USG, als aandeelhouder én als lid van de Raad van Commissarissen.

De Verkopende Aandeelhouder stemt in met een lock-up waaronder geen andere door haar gehouden gewone aandelen in USG mogen worden verkocht gedurende een periode van 180 dagen volgend op de dag dat het bookbuilding proces voor het Aanbod is gesloten.

Geen andere aandelen worden beschikbaar gesteld onder het Aanbod. USG ontvangt hieruit geen opbrengsten.

Het Aanbod
Het Aanbod vindt plaats door middel van een versnelde inschrijving (`accelerated bookbuilt offering'). De inschrijflijsten gaan open op 20 maart 2007 om 08.00 uur CET. Er wordt verwacht dat de lijsten niet later dan 17.30 uur CET op 20 maart 2007 worden gesloten en het recht is voorbehouden de lijsten op elk moment te sluiten.

ABN AMRO Rothschild en Kempen & Co zijn benoemd als Joint Global Co-ordinators en Joint Bookrunners voor het Aanbod.

De aandelen worden onderhands aangeboden en verkocht aan institutionele beleggers in Nederland en in het buitenland.

De verkoopprijs van de gewone aandelen wordt bepaald wanneer de lijsten zijn gesloten. Er zal nog een persbericht worden verspreid over deze prijs. Betaling en overdracht van deze aandelen vinden waarschijnlijk plaats op 26 maart 2007.

Contactpersoon:
Rob Zandbergen
CFO

Profiel USG People
USG People biedt alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van human resources en customer-careservices. De groep, met hoofdzetel in Almere, is actief in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De merkenportefeuille van USG People bevat de merken Start People, Creyf's, Proflex (General Staffing), Unique, Content, Technicum, Secretary Plus, StarJob, Express Medical, Ad Rem Young Professionals, SYS, Financial Forces (Specialist Staffing), USG Innotiv, USG Energy, USG Capacity, HR Forces, Legal Forces, Utrechtse Juristen Groep, Accea, Carela, USG Restart, (Professionals) en Call-IT (Customer Care Services).

De aandelen USG People staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam N.V. (ticker: USG) en zijn opgenomen in de Midkap-index (AMX).

Voor meer informatie over USG People of een van haar werkmaatschappijen verwijzen wij graag naar onze website www.usgpeople.com.

USG People N.V.
Postbus 1, 1300 AA Almere, the Netherlands
P.J. Oudweg 61, 1314 CK Almere, the Netherlands
T +31 (0)36 529 97 88
F +31 (0)36 529 95 49
E SAretz@USGPeople.com
I www.usgpeople.com
I www.usgbrandmanager.com


---- --