Ingezonden persbericht


Persbericht

Plantronics nieuwe Bluetooth oplossingen, ideaal voor onderweg Achtergrondgeluiden gereduceerd met meer dan 50 procent bij de nieuwe Discovery 665 Bluetooth headset

Hoofddorp, 20 maart 2007 --- Plantronics breidt zijn serie Bluetooth mobiele producten uit met de nieuwe Discovery 665 Bluetooth headset. De nieuwe headset, die een duidelijke illustratie is van Plantronics' expertise op het gebied van Audio, ontwerp en intuïtieve bediening, is een waardevolle oplossing voor mensen met specifieke eisen op het gebied van mobiele communicatie.

Ideaal voor telefoongesprekken onderweg
De Discovery 665 Bluetooth headset is uitgerust met AudioIQ, de eerste DSP (digital signal processing) geluidstechnologie, die automatisch de geluidskwaliteit optimaliseert van zowel de spreker als de ontvanger. Deze bijzondere software verbetert de geluidshelderheid aan de kant van de headsetgebruiker aanzienlijk, en hetzelfde geldt voor de luisteraar aan de ontvangstzijde. Daarbij corrigeert de software continu elke verandering in het omgevingsgeluid. Dat maakt de headset ideaal voor gebruikers in de buitenlucht, of in afwisselend kalme of luidruchtige omgevingen. Als resultaat van uitvoerig onderzoek naar headsetgebruik in de auto en onderweg heeft Plantronics ook een uniek auto-oplaad- en opbergsysteem ontwikkeld, dat tevens een nieuwe visuele indicator voor binnenkomende oproepen bevat.

Philip Vanhoutte, EMEA Managing Director van Plantronics, zegt: "De Discovery 665 maakt het opzoeken van een stil plekje om een binnenkomende oproep te beantwoorden overbodig. Dankzij het inbouwen van AudioIQ in de nieuwe Bluetooth headset leveren we nu optimale communicatiemogelijkheden, naast onze bekende fraaie vormgeving en comfortabel gebruik."

Daarnaast bevat de Discovery 665 Plantronics nieuwe QuickPair technologie, die het installatieproces versimpelt door de headset in de koppelingsmode te zetten, wanneer deze voor de eerste maal wordt aangezet.

De Plantronics Discovery 665 is nu beschikbaar voor euro 99,99, inclusief BTW.

Tot de eigenschappen en accessoires behoren:

* AudioIQ, dat inkomende gesprekken verheldert en uitgaand achtergrondgeruis vermindert met 50 procent
* Makkelijk oplaad- en opbergsysteem in de auto
* Visuele oproepindicatie en waarschuwing voor lage batterijstand
* Uiterst licht in gewicht, fraai vormgegeven en een verstelbaar oordopje voor prettig draagcomfort

Voor meer informatie over de AudioIQ technologie en Plantronics Bluetooth headsets kijk op www.plantronics.com

Over Plantronics
Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics' ervaring in mission critical communicatie - waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden "One small step for man..." vanaf de maan. Plantronics' producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com of bel 0800 7526876

Meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Margriet Luttikhuizen
T: +31 (0)20 421 0565
E: Margriet@l-dj.nl