ICT opleider IT Solution Partners bekroond met Microsoft Gold


"NA HET BEHALEN VAN DE CUSTOMER EXPIERENCE AWARD VAN MICROSOFT NU OOK GOLD CERTIFIED PARTNER"

AMSTERDAM, 20070320 -- IT Solution Partners is twee Microsoft Gold competenties rijker op het gebied van opleidingen. De competenties Learning en Information Worker heeft ze binnen twee maanden weten te behalen. Hiermee is IT Solution Partners viervoudig Gold Partner van Microsoft in de competenties: Networking en Infrastructure, Licensing, Learning en Information Worker .

De ICT dienstverlener IT Solution Partners geeft opleidingen in samenwerking met (voorheen) EnterIW, een organisatie welke IT Solution Partners begin dit jaar heeft overgenomen en verder gegaan is onder de naam IT Solution Partners Education. EnterIW heeft al 15 jaar ervaring in het bieden van gecertificeerde opleidingen voor professionals en eindgebruikers. Het werken onder de vlag van IT Solution Partners resulteert nu al in een succes. Dit samen met het enthousiasme van de medewerkers en trainers heeft ervoor gezorgd dat er binnen zeer korte tijd deze twee competenties zijn behaald. IT Solutions Partners heeft in de afgelopen maanden bewezen de vereiste kennis, specialismen en trainers in huis te hebben om gecertificeerde trainingen op het hoogste niveau aan te bieden.

IT Solution Partners Education is een gekwalificeerde opleiderorganisatie, welke opleidingen aanbiedt die zowel gericht zijn op de gebruikers van applicaties, Microsoft Office, als trainingen en certificeringen voor ICT professionals.

Trainingen die IT Solution Partners aanbiedt
* Trainingen voor ICT professionals, Microsoft trainingen middels een Blended Solution
Binnen de trainingmodule `MCP Trainer' is de opzet dat een cursist op basis van eigen mogelijkheden en motivatie zijn eigen `Blended Solution' samenstelt, voor Microsoft Server of Developer trainingen en certificeringen. IT Solution Partners biedt trainingen aan waarin de cursist zelf kan kiezen of hij klassikale training, online (middels een E-trainer) of individuele begeleiding wenst of een combinatie hiervan.

* Trainingen voor Projectmanagers (ITIL, PRINCE-2 IPMA)
* Vaardigheidstrainingen Microsoft Office, voor eindgebruikers
* Productiviteit- en rendementverbetering, middels het Information Worker concept.
Het doel is medewerkers te coachen en te stimuleren om maximaal te functioneren in de beschikbare automatiseringsomgeving, waarbij het gebruik van de diverse softwareapplicaties het belangrijkste onderdeel is. Voor het concept information worker heeft IT Solution Partners de Customers Experience Award van Microsoft mogen ontvangen.

IT Solution Partners
Naast opleidingen biedt IT Solution Partners meer. IT Solution Partners heeft ruime ervaring in het aanbieden van ICT -diensten en streeft naar het optimaliseren en continueren van bedrijfsprocessen. Dit doet ze middels een breed pakket van diensten op het gebied van beheer, ontwikkeling, infrastructuur, licenties, kosten reducering, detachering en opleidingen. Door de brede focus op zowel de techniek als de business is IT Solution Partners in staat structurele oplossingen te leveren.

Doordat IT Solution Partners voorziet in de opleidingsbehoefte van ICT'ers zorgt ze ervoor dat het eigen personeel up to date blijft op gebied van kennis en nieuwe ontwikkelingen. Eigen mensen continue blijven opleiden is voor IT Solution Partners dankzij Education nu nog makkelijker. Niet alleen de eigen medewerkers maar ook de opdrachtgevers van IT Solution Partners kunnen bij Education de juiste opleidingen volgen. Juist de systeembeheerder, ontwikkelaar, projectleider en de eindgebruiker kan bij Education terecht om zijn of haar kennis te vergroten.

De rode draad in onze dienstverlening is Business Supported by ICT?.





IT Soltuion Partners