NOVASOL geeft speciale Duitsland gids uit


Vol trots presenteert NOVASOL de eerste Duitsland gids met meer dan 1.000 vakantiehuizen van de Oostzeekust tot aan het Bodenmeer

TILBURG, 20070320 -- NOVASOL, Europa's grootste aanbieder van vakantiehuizen, lanceert de eerste aparte brochure voor een vakantie in Duitsland. De brochure biedt keuze uit meer dan 1.000 vakantiehuizen van de kuststreek tot aan het Beierse Woud. Luxe aan het water is dit jaar het hoofdthema: aan de Noord- en Oostzee biedt NOVASOL haar gasten in totaal 150 Wellness- en Comforthuizen in Scandinavische stijl met whirlpool en sauna. Degenen die kiezen voor een vakantie rondom de metropool Berlijn, kunnen rekenen op korting op de entree van het Zwemparadijs Tropical Islands.

Manager Frans Schoon legt uit: "Het goede ligt vaak om de hoek. Een vakantie vlakbij huis in ons aantrekkelijke buurland Duitsland wordt steeds populairder. Wij zijn daarom ook bijzonder trots dat we na 35 jaar de eerste speciale Duitsland brochure kunnen presenteren. Hierin staan de mooiste regio's tussen Sleeswijk-Holstein en het Bodenmeer. En wat te denken van een vakantie met een Wellnesskarakter? De luxe vakantiehuizen in Travem?nde/Priwall die ontwikkeld zijn in samenwerking met onze zusterorganisatie Landal Green Parks of Sch?nhagen met saunalandschap, solarium, whirlpool en open haard als ook de extra comfortabele huizen in Baabe op het eiland R?gen bieden aan de prachtige Oostzeekust rust en ontspanning pur sang. Aan de Noordzee staan prachtige nieuwe luxe huizen in Heilbad Friedrichskoog-Spitze. En dat allemaal op slechts een paar uren rijden van huis!".

Voor iedereen die naast rust en natuur ook van het bruisende stadsleven wil genieten, biedt NOVASOL bijzondere vakantiehuizen en appartementen in Berlijn en Dresden. Op de entreeprijs van het grootste tropische recreatiebad van Europa, Tropical Islands, ontvangen gasten van NOVASOL tot wel ? 7,- korting per persoon.

De Duitsland gids is vanaf heden bij het reisbureau en via www.novasol.nl kosteloos te verkrijgen.

NOVASOL Vakantiehuizen
Postbus 1379
5004 BJ TILBURG
Tel.: 013-4677730
Fax: 013-4686642
Email: novasol@novasol.nl