VANAD breidt uit naar Australië


Zusterbedrijf E.Novation maakt internationale ambities verder waar

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 20070320 -- IT offshore outsourcing provider VANAD heeft met ingang van 1 maart 2007 haar activiteiten uitgebreid naar Australië. Vanuit Brisbane gaat VANAD Australia offshore outsourcing diensten vanuit China aanbieden, aangevuld met CRM consultancy uit de portfolio van E.Novation. VANAD is een zusterbedrijf van E.Novation, wat betekent dat de bedrijven op diverse terreinen nauw met elkaar samenwerken.

"VANAD Australia is een prachtig voorbeeld van een efficiënte bundeling van de diensten van VANAD en E.Novation. Wij zien in Australië een groeiende behoefte aan hoogwaardige en goedkope software ontwikkeling en CRM oplossingen. Wij zijn blij dat wij na Europa en Azië nu ook op het Australische continent aanwezig zijn", meldt Ad Nederlof, President & CEO van zowel VANAD als E.Novation.

Voor het opzetten van de nieuwe vestiging in Australië heeft VANAD een nieuwe General Manager aangetrokken in de persoon van Joyce Tsang. Zij is geboren in Hong Kong, maar woont al lange tijd in Australië en Nieuw Zeeland. Tsang werkt al sinds 2000 in toonaangevende technische en consultancy functies in Australië. Zij is afkomstig van Dimension Data en heeft jarenlange ervaring met Computer Telephony Integration (CTI) implementatie, architectuur en software ontwikkeling, vooral binnen het domein van wereldwijd marktleiders Genesys en Cisco.

"VANAD valt op door haar ambitie en innovativiteit binnen de IT-markt. Ik vind het geweldig de kans te krijgen een VANAD kantoor op te zetten in Australië. Ik denk dat Australië een uitstekende bijdrage kan leveren aan de mondiale expansie van VANAD", meldt Tsang enthousiast. Met VANAD Australia richt zij zich op IT offshore outsourcing en CRM consultancy voor Australië en Nieuw-Zeeland. Voor de outsourcing trajecten wordt nauw samengewerkt met VANAD China voor het coördineren van de resources. De CRM consultancy wordt aangeboden in nauwe samenwerking met de consultants van E.Novation in Europa. VANAD Australië wordt bovendien distributeur van de CRM-suite EZactor van producent eSOON, partner van VANAD en E.Novation. "Als de CRM consultancy aanslaat in Australië, zijn wij van plan meer diensten en producten uit de portfolio van E.Novation aan te bieden op het Australische continent", zegt Tsang.

Ad Nederlof ziet de opening van het nieuwe kantoor met vertrouwen tegemoet. "In Joyce hebben wij een uitermate geschikte General Manager gevonden, die niet alleen haar sporen heeft verdiend binnen de IT wereld, maar ook over uitstekende leidinggevende capaciteiten beschikt. Ik ben ervan overtuigd dat zij in korte tijd de Australische markt verovert", betoogt Nederlof. Hij is bovendien blij dat VANAD en E.Novation een nieuwe stap zetten in de internationalisering. "Met de opening van deze vestiging zijn wij aanwezig in alle relevante continenten van de nieuwe wereldeconomie. Wij zien Australië als een gebied met onbegrensde mogelijkheden, dat een uitstekende aanvulling vormt op onze activiteiten in Europa en Azië. Bovendien bewijst de opening van deze vestiging dat wij niet alleen ambities hebben, maar dat wij ze ook waarmaken! Dit is een prachtige nieuwe stap om VANAD een wereldwijd bedrijf te maken."





VANAD & E.Novation