Geld verdienen met filmpjes uploaden


EINDHOVEN, 20070320 -- Vanaf vandaag biedt 1001filmpjes.nl iedereen de mogelijkheid om geld te verdienen met filmpjes uploaden. Iedereen die zich aanmeld op 1001filmpjes.nl kan gratis filmpjes uploaden, met een adsense pub code. De adsense pub code zorgt ervoor dat bij de vertoonde filmpjes relevante advertenties verschijnen.

Google AdSense is een snelle en makkelijke manier voor website-uitgevers van iedere grootte om relevante Google-advertenties op de inhoudspagina's van hun websites weer te geven en hiermee geld te verdienen.

1001filmpjes legt op haar site uit (via webmaster link) hoe iedereen een account kan aanvragen bij Adsense. Eenmaal een account dan kan er volop verdient worden aan de eigen geuploade content Adsense zorgt voor het bijhouden van de kliks en betaald de uploaders rechtstreeks uit op hun bankrekening.

Wel is het zo dat 1001filmpjes.nl tussendoor ook haar advertenties toont op de pagina van de uploader. Dit om de gigantische kosten van de video streams een beetje te bekostigen. 1001filmpjes.nl mikt ook op bloggers die vaak verwijzen naar hun geuploade filmpjes op bijvoorbeeld Youtube. Aan deze verwijzing verdienen ze nu niks, maar met 1001filmpjes heeft men nu een de mogelijkheid op leuke extra inkomsten.

Maar ook voor de filmpjes liefhebbers die filmpjes bezitten is deze extra inkomstenbron leuk. Begin vandaag nog en wordt je eigen media uitgever en verdien advertentie inkomsten. Meer over aanmelden en een adsense account aanvragen lees je hier: www.1001filmpjes.nl/webmaster.php

www.1001Filmpjes.nl





Ingezonden persbericht